TULCEA: Documentarul “Delta Dunării- paradisul aproape pierdut”, joi 11 aprilie. VEZI VIDEO!

0

Joi, 11 aprilie, ora 18:30 la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea, vă invităm la premiera celui mai recent film documentar despre Delta Dunării: Delta Dunării- paradisul aproape pierdut”. Filmul reușește să facă o radiografie complexă celei mai importante zone umede a Europei, un tărâm de o bogăție culturală și naturală unică.

Omul a câștigat acest Paradis, dar va fi el în stare să-l păstreze?

Evenimentul este organizat de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu  Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

2013_04_11_ AFIS proiectie film documentar la TL_low rez

Intrarea la proiecție este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vă invităm să vizualizați trailerul filmului aici[1].

Filmul este o producție a Mediana Communication 2013 pentru Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta.

Imaginea: Cristian Ilea, Rafael Vasilcin, Mihai Pătrascu

Montajul: Constantin Buta

Muzica: Electric Brother

Producator: Dan Rațiu

Filmul documentar face parte din proiectul “Delta Dunării- paradisul aproape pierdut”- campanie de informare şi conştientizare cu privire la protejarea biodiversităţii Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, implementat de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu Administraţia Biosferei Delta Dunării, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

 


[1] https://www.youtube.com/watch?v=SjnFZoqFzOg

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează