Troc ADhoc – schimburi de obiecte / 20 februarie 2010, Timisoara

2

Cine este invitat? Oricine doreste sa scape de anumite lucruri, oricine vrea sa dea o palma (simbolica) mercantilismului si goanei dupa bani, oricine crede ca valoarea obiectelor este relativa, dupa cum i-o dam fiecare.

Ce? Troc ADhoc NU este targ de vechituri, piata second-hand sau afacere. Obiectul pe care il aduci il vei putea schimba cu atul care iti place mai mult, negociind direct cu proprietarul.

Unde? In curtea interioara a Cafenelei Aethernativ, str.Marasesti nr 14, Timisoara
Cand? Sambata, 20 februarie 2010, orele 14:00-18:00

Cum procedez? Adu un obiect (2,3 etc) pe care doresti sa-l oferi, cauta printre obiectele disponibile si fa schimb cu ceilalti participanti.

Stai cat vrei, schimbi cat vrei!

INTRAREA este LIBERA.

Aceasta initiativa este pusa la cale de Asociatia Clouds Factory (obiecte lucrate manual) si grupul Freecycle Timisoara (reciclare prin reutilizare). Poti cere detalii, ne poti lua interviuri sau iti poti anunta prezenta aici: e-mail cloudsfactory@gmail.com. Telefon: 0724108787 (Ana)

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Am fost si eu la acest schimb de obiecte, am si achizitionat cateva care mi-au placut cel mai mult si mi s-a parut o idee foarte buna acest eveniment, mi-a facut ziua mai frumoasa chiar daca afara ploua cand am mers eu ! La cat mai multe astfel de actiuni !

  2. avatar

    Ne bucuram! Noi (eu mai exact) nu am fost din motive obiective ce tin de 550 KM distanta de Timisoara:)

Comentează