Troc ADhoc – schimburi de obiecte / 20 februarie 2010, Timisoara

2

Cine este invitat? Oricine doreste sa scape de anumite lucruri, oricine vrea sa dea o palma (simbolica) mercantilismului si goanei dupa bani, oricine crede ca valoarea obiectelor este relativa, dupa cum i-o dam fiecare.

Ce? Troc ADhoc NU este targ de vechituri, piata second-hand sau afacere. Obiectul pe care il aduci il vei putea schimba cu atul care iti place mai mult, negociind direct cu proprietarul.

Unde? In curtea interioara a Cafenelei Aethernativ, str.Marasesti nr 14, Timisoara
Cand? Sambata, 20 februarie 2010, orele 14:00-18:00

Cum procedez? Adu un obiect (2,3 etc) pe care doresti sa-l oferi, cauta printre obiectele disponibile si fa schimb cu ceilalti participanti.

Stai cat vrei, schimbi cat vrei!

INTRAREA este LIBERA.

Aceasta initiativa este pusa la cale de Asociatia Clouds Factory (obiecte lucrate manual) si grupul Freecycle Timisoara (reciclare prin reutilizare). Poti cere detalii, ne poti lua interviuri sau iti poti anunta prezenta aici: e-mail cloudsfactory@gmail.com. Telefon: 0724108787 (Ana)

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    Am fost si eu la acest schimb de obiecte, am si achizitionat cateva care mi-au placut cel mai mult si mi s-a parut o idee foarte buna acest eveniment, mi-a facut ziua mai frumoasa chiar daca afara ploua cand am mers eu ! La cat mai multe astfel de actiuni !

  2. avatar

    Ne bucuram! Noi (eu mai exact) nu am fost din motive obiective ce tin de 550 KM distanta de Timisoara:)

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.