Troc AD Hoc la Timisoara / 15 ianuarie 2011

0

Troc AD Hoc -schimburi de obiecte, haine, socializare şi voie bună-
15 ianuaria 2011, str. Dragalina nr. 7 ap. 43 Timişoara

Banii adesea sunt un mijloc de supra-evaluare a unor lucruri care ar putea fi obţinute şi altfel, de exemplu prin schimburi liber consimţite. Pentru a elimina banii din relaţiile interumane măcar pentru o zi , vă invităm la Troc Ad Hoc ca să experimentaţi altfel de tranzacţii, mai colorate …şi mai personale. Trocul este deasemeanea un mijloc binevenit si pentru perioada de criza, cit si un mod ecologic de a refolosi obiectele sau lucrurile, de care nu ai neaparata nevoie si iti ocupa atata loc, poate altora le este de folos.

Daca iti faci curat in garderoba, acum la inceput de an, sau daca ai primit de sarbatori cadouri de care nu ai nevoie, vino cu ele la troc si sigur vei gasi cu cine sa le schimbi.
Cine este invitat? Oricine doreşte să scape de anumite lucruri, oricine vrea să dea o palmă (simbolică) mercantilismului şi goanei după bani, oricine crede că valoarea obiectelor este relativă, după cum i-o dăm fiecare.

Ce? Troc Ad hoc NU este târg de vechituri, piaţă second-hand sau afacere. Obiectul pe care îl aduci îl vei putea schimba cu altul care îţi place mai mult, negociind direct cu proprietarul.
Unde? Str. Gen Dragalina nr 7 ap 43, sediul asociatie Cloud Factory

Când? Sambata 15 ianuarie 2011 orele 16:00-19:00 (nici mai mult, nici mai puţin)
Cum se procedează? Adu un obiect, doua trei, pe care doreşti să-l oferi, caută printre obiectele disponibile şi fă schimb cu ceilalţi participanţi.

Stai cât vrei, schimbi cât vrei!
INTRAREA este LIBERĂ.

Ceaiurile calde sunt oferite de asociatia Cloud Factory
http://www.facebook.com/CloudFactory

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează