Trioul timișorean condus de către Sebastian Spanache va susține 6 concerte în afara țării

0
Sebastian Spanache Trio – Turneu est european pentru promovarea albumului HUMANIZED
Trioul timișorean condus de către Sebastian Spanache va susține 6 concerte în afara țării, dând naștere astfel primului turneu internațional din istoria trupei. Grupul va poposi în câteva capitale, cum ar fi Bratislava, Budapesta sau Belgrad precum și în orașe importante pentru scena europeana de jazz, cum ar fi Cracovia și Vroslav (ambele în Polonia). Clubul PiecArt din Krakovia a invitat trioul pentru a susține două concerte în două seri consecutive pe scena PiecArt. În cadrul turneului se va promova albumul HUMANIZED, album care a fost lansat în Romania în data de 24 mai, iar acum, acesta va fi prezentat pentru prima oară în fața publicului european.
Calendarul turneului este următorul:
1Sept – Cekaonica Jazz Club – Beograd
3Sept – Hlava 22 Music Club – Bratislava
4Sept – Collosseum Jazz Caffe – Wroclaw
5Sept – PiecArt Acoustic Jazz Club – Krakow
6Sept – PiecArt Acoustic Jazz Club – Krakow
8 Sept –  A38 Club – Budapest
După un an plin de activitate și concerte în festivaluri importante, cum ar fi JazzShowCase – Budapesta,GreenHours JazzFest, Arcub Open Air – ambele în București precum și JazzTM – Timișoara; Sebastian Spanache – pian, Csaba Santa – contrabas și Radu Pieloiu – baterie vor face un pas important pentru istoria grupului, cu acest turneu fiind cu un pas mai aproape de scena de jazz europeană/internațională.
tour

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează