Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trioul timișorean condus de către Sebastian Spanache va susține 6 concerte în afara țării

0
Sebastian Spanache Trio – Turneu est european pentru promovarea albumului HUMANIZED
Trioul timișorean condus de către Sebastian Spanache va susține 6 concerte în afara țării, dând naștere astfel primului turneu internațional din istoria trupei. Grupul va poposi în câteva capitale, cum ar fi Bratislava, Budapesta sau Belgrad precum și în orașe importante pentru scena europeana de jazz, cum ar fi Cracovia și Vroslav (ambele în Polonia). Clubul PiecArt din Krakovia a invitat trioul pentru a susține două concerte în două seri consecutive pe scena PiecArt. În cadrul turneului se va promova albumul HUMANIZED, album care a fost lansat în Romania în data de 24 mai, iar acum, acesta va fi prezentat pentru prima oară în fața publicului european.
Calendarul turneului este următorul:
1Sept – Cekaonica Jazz Club – Beograd
3Sept – Hlava 22 Music Club – Bratislava
4Sept – Collosseum Jazz Caffe – Wroclaw
5Sept – PiecArt Acoustic Jazz Club – Krakow
6Sept – PiecArt Acoustic Jazz Club – Krakow
8 Sept –  A38 Club – Budapest
După un an plin de activitate și concerte în festivaluri importante, cum ar fi JazzShowCase – Budapesta,GreenHours JazzFest, Arcub Open Air – ambele în București precum și JazzTM – Timișoara; Sebastian Spanache – pian, Csaba Santa – contrabas și Radu Pieloiu – baterie vor face un pas important pentru istoria grupului, cu acest turneu fiind cu un pas mai aproape de scena de jazz europeană/internațională.
tour

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.