Trei seri de muzică live ”made in TM”: 20, 21 și 22 Septembrie la D’arc Mal

0

Pentru că ”nu se întâmplă nimic în Timișoara” vă așteptăm în acest weekend la trei seri consecutive de concerte live, cu 18 trupe locale, două scene pe vapor, o instalație interactivă ce sondează istoria muzicală timișoreană și un exemplu de excelență ”made in TM” în susținerea căruia se pot implica toți cei prezenți.

VINERI, 20 SEPTEMBRIE, 19:00 – 23:00:

Arc Gotic, Nomega, Ora H, Brum, Rubik’s Cube, Implant Pentru Refuz

SÂMBĂTĂ, 21 SEPTEMBRIE, 19:00 – 23:00:

The Case, Grave for Sale, Methadone Skyes, Misguided, Burning Table, Sebastian Spanache Trio

DUMINICĂ, 22 SEPTEMBRIE, 19:00 – 23:00:

Mădălin Luca, Sonatic, Secret Evil Project, Mere, Era Ticăloșilor, JazzyBIT

Evenimentul Made in TM promovează excelența timișoreană, prin susținerea alpinistului Horia Colibășanu în proiectul de ascensiune pe Everest, Himalaya.

Accesul la eveniment este gratuit, iar programul începe, în fiecare seară, la 19:00 fix și se încheie la 23:00.

 COMUNICAT_1

Made in TM mobilizează comunitatea muzicală timișoreană.

Evenimentul din acest weekend este dedicat muzicii create în Timișoara, reunește abordări creative variate, ce se vor succeda într-un program dinamic pe cele două scene de pe vaporul D’arc. Fiecare trupă va performa exact 30 de minute, pentru ca toți cei prezenți să-și poată face o imagine cât mai bogată despre ce se întâmplă în prezent pe scena muzicală timișoreană. Fie că se află la început de drum sau sunt deja consacrate, cele 18 trupe invitate actează în peisajul cultural al orașului, iar formatul evenimentului invită la mobilizarea artiștilor, și, în acelasi timp, încurajează inițiativa și dialogul.

Made in TM încurajează inițiativele pornite din Timișoara.

Tot în cadrul evenimentului se dă și startul unei curajoase inițiative de documentare a peisajului muzical timișorean – un proiect de lungă durată, ce se va materializa într-o o arhivă online a muzicienilor, trupelor și materialului discografic produs în Timișoara. Lansarea va fi marcată de o expoziție interactivă cu fragmente documentare despre muzica timișoreană a deceniilor trecute și o masă rotundă la care vor participa colecționari și cunoscători de istorie recentă a mișcării muzicale timișorene.

Made în TM promovează valorile timișorene.

Primul român care a primit distincţia „Spirit of Mountaineering”, în cadrul celui mai mare festival de recunoaştere a performanţelor în alpinism, Horia Colibășanu a realizat cea mai bună performanță a alpinismului românesc: escaladarea a 6 vârfuri de peste 8000m, printre care și celebrul K2, din Himalaya, în 2004. Horia este un exemplu de performanță cu care timișorenii se pot mândri, iar cei prezenți la eveniment se pot implica în acțiunea de strângere de fonduri pentru susținerea următorului său proiect de ascensiune pe Himalaya achiziționând tricouri sau afișe Made in TM.

Made in TM este o inițiativă: AnoinmTM, D’arc, Synopsis, U-Man

www.facebook.com/madeintm – pagina de Facebook Made in TM

http://www.youtube.com/watch?v=wQU5HzE74RE – Made inTM for Horia Colibășanu

http://www.youtube.com/watch?v=2GeB_8Ii8B8 – Made in TM teaser

MadeinTM-web2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează