Training, limba franceza si engleza, calatorie in Africa! Vrei?

6

Daca sunteti pasionati de  training, limba franceza si engleza plus calatorii … si de Africa!

What is it about?
Large IT corporation, European market leader, is looking for French & English trainers for a project-based assignment in French and English-speaking countries in Africa.

When?
Starting September 2012, you will travel for 16 months to various cities in Africa.

What will I do?
You will provide on-the-job training on shipping & forwarding subjects for the employees of a company specialized in international transportation.

You will deliver your presentations in different African agencies and pursue the goal of helping them improve their methods, capabilities and skills in order to ensure alignment to the international standards of the profession.

An initial one month training for you and your trainer colleagues will be provided in Romania prior to project start.
(July – August 2012).

Where will I work?
The training sessions will last 2 – 5 days and will be held at the company’s local office in the following cities:
– Cote d’Ivoire – Abidjan
– Cameroon – Douala
– Kenya – Nairobi
– Mozambique – Maputo
– South Africa – Johanesburg
– Ghana – Accra

Prezentarea detaliata a proiectului pe: www.hipo.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

6 comentarii

 1. avatar

  Cu siguranta !! se poate participa si pe durate mai scurte – 3 / 6 luni ? Care sunt costurile prevazute / cheltuielile incluse, cine acopera costul de transport / cazare, vaccinuri etc ? Mersi, Alex.

 2. avatar

  Multumesc Florin – se poate detalia in privinta „large IT corporation” – care in special? si la cat este estimata aceasta daily allowance si monthly salary ? Nu este mentionat daca durata contractului poate fi si mai scurta decat cele 16 luni indicate initial. A.

 3. avatar

  Buna Alex!

  Din pacate nu avem nici noi mai multe informatii. Am preluat si noi articolul de la linkurile mentionate in articol. Cred ca la datele respective de contact poti sa transmiti mesajul tau cu intrebari si detalii.

  Multumim 🙂

Comentează