Tinerii romani la scoli de vara de limba engleza la Londra si Oxford

0

Cursantii de la Shakespeare School cu varste intre 14 si 20 de ani s-au remarcat prin nivelul foarte bun de cunoastere a limbii engleze la scolile de vara de limba engleza de la Londra si Oxford.

 „A fost pentru prima data cand am calatorit cu avionul si nu pot sa nu recunosc ca am avut emotii, dar profesoarele de la Shakespeare School au fost langa mine. Sunt de cateva zile aici si am inteles cat este de important sa fii ordonat, punctual, respectuos si serios intr-un loc in care toata lumea o face cu naturalete. Lectii de engleza, istorie si geografie, altfel decat la noi la scoala. Totul pare un joc, dar jocul este serios, pe cat de solicitant, pe atat de placut. Profesorii se pun la mintea noastra, seriosi si veseli la ore, dar dupa amiaza sunt partenerii nostri la sport si distractie. As vrea sa treaca mai greu zilele!” declara unul dintre participantii din tabara de limba engleza de la Londra.

Ce include programul unei scoli de vara de limba engleza?

  • Participare la cursuri de limba engleza acreditate de British Council
  • 2 saptamani alaturi de tineri din alte 20-30 de tari intr-un campus universitar
  •  Activitati sportive: minigolf, inot, tenis, fotbal, aerobic
  • Distractie maxima: welcome party, karaoke, talent show, quizz night, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seara DVD
  • Excursii de 1 zi si de jumatate de zi (la alegere: Bath, Cambridge, Portsmouth, Cardiff sau Wells)
  • Insotitori de grup, 2 profesori de limba engleza de la Shakespeare School.

Pret: 1500 GBP
Organizator: Shakespeare School

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: www.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la  021.230.20.06/0744.314.437.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează