Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinerii romani la scoli de vara de limba engleza la Londra si Oxford

0

Cursantii de la Shakespeare School cu varste intre 14 si 20 de ani s-au remarcat prin nivelul foarte bun de cunoastere a limbii engleze la scolile de vara de limba engleza de la Londra si Oxford.

 „A fost pentru prima data cand am calatorit cu avionul si nu pot sa nu recunosc ca am avut emotii, dar profesoarele de la Shakespeare School au fost langa mine. Sunt de cateva zile aici si am inteles cat este de important sa fii ordonat, punctual, respectuos si serios intr-un loc in care toata lumea o face cu naturalete. Lectii de engleza, istorie si geografie, altfel decat la noi la scoala. Totul pare un joc, dar jocul este serios, pe cat de solicitant, pe atat de placut. Profesorii se pun la mintea noastra, seriosi si veseli la ore, dar dupa amiaza sunt partenerii nostri la sport si distractie. As vrea sa treaca mai greu zilele!” declara unul dintre participantii din tabara de limba engleza de la Londra.

Ce include programul unei scoli de vara de limba engleza?

  • Participare la cursuri de limba engleza acreditate de British Council
  • 2 saptamani alaturi de tineri din alte 20-30 de tari intr-un campus universitar
  •  Activitati sportive: minigolf, inot, tenis, fotbal, aerobic
  • Distractie maxima: welcome party, karaoke, talent show, quizz night, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seara DVD
  • Excursii de 1 zi si de jumatate de zi (la alegere: Bath, Cambridge, Portsmouth, Cardiff sau Wells)
  • Insotitori de grup, 2 profesori de limba engleza de la Shakespeare School.

Pret: 1500 GBP
Organizator: Shakespeare School

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: www.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la  021.230.20.06/0744.314.437.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.