Tinerii pasionați de arte dau viață plajei neamenajate de la Corbu

0

 În perioada 30 iulie – 5 august, un grup de inițiativă format dintre studenți, actori și regizori ieșeni în parteneriat cu asociația ContemporanIS va organiza Școala de Vară La Corbu Verde dedicată tinerilor interesați de domeniul artistic cu aptitudini demonstrate. Școala de vară La Corbu Verde va fi o întâlnire între profesioniști și novici în domeniul artistic, care timp de 7 zile vor organiza ateliere, vor face acțiuni de ecologizare a zonei, vor viziona proiecții de teatru, film si concerte, totul pe plaja neamenajată de la Corbu, împrejmuiți de mare și corturi.

În prima zi, dupa campare, organizatorii vor desfășura o acțiune de ecologizare a zonei plajei și a împrejurimilor. Vor fi implicate și persoanele aflate în zonă, localnici sau turiști, pentru o acțiune eficientă și un impact pozitiv major. Întreaga acțiune va fi documentată foto-video și se va realiza un spot la sfârșitul taberei, difuzat pe TVR Cultural și site-urile de socializare.

ʺInițiem acest proiect în speranța de a-l organiza anual, convinși fiind de importanța și unicitatea acestei inițiaive atât pentru participanți cât și pentru localitatea Corbu, care va beneficia de un proiect artistic cu vizibilitate naționala, cu potențial de a atrage și alți inițiatori de proiecte în zonăʺ a declarat Vlad Volf, managerul proiectului.

Printre trainerii invitați la eveniment se numără: Ionuț Caras – actor Teatrul National „Lucian Blaga” Cluj – Napoca,  Ioana Marchidan & Arcadie Rusu – coregrafi, Dragoș Muscalu – actor-colaborator al Teatrului „Nottara” – Bucuresti, Horia Suru – actor&regizor, Andrei Cozlac – asist. univ. drd. la Universitatea de Arte George Enescu Iași, Vlad Logigan – profesor asociat la UNATC București, a jucat rolul principal în filmul Nuntă în Basarabia. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează