Tinerii pasionați de arte dau viață plajei neamenajate de la Corbu

0

 În perioada 30 iulie – 5 august, un grup de inițiativă format dintre studenți, actori și regizori ieșeni în parteneriat cu asociația ContemporanIS va organiza Școala de Vară La Corbu Verde dedicată tinerilor interesați de domeniul artistic cu aptitudini demonstrate. Școala de vară La Corbu Verde va fi o întâlnire între profesioniști și novici în domeniul artistic, care timp de 7 zile vor organiza ateliere, vor face acțiuni de ecologizare a zonei, vor viziona proiecții de teatru, film si concerte, totul pe plaja neamenajată de la Corbu, împrejmuiți de mare și corturi.

În prima zi, dupa campare, organizatorii vor desfășura o acțiune de ecologizare a zonei plajei și a împrejurimilor. Vor fi implicate și persoanele aflate în zonă, localnici sau turiști, pentru o acțiune eficientă și un impact pozitiv major. Întreaga acțiune va fi documentată foto-video și se va realiza un spot la sfârșitul taberei, difuzat pe TVR Cultural și site-urile de socializare.

ʺInițiem acest proiect în speranța de a-l organiza anual, convinși fiind de importanța și unicitatea acestei inițiaive atât pentru participanți cât și pentru localitatea Corbu, care va beneficia de un proiect artistic cu vizibilitate naționala, cu potențial de a atrage și alți inițiatori de proiecte în zonăʺ a declarat Vlad Volf, managerul proiectului.

Printre trainerii invitați la eveniment se numără: Ionuț Caras – actor Teatrul National „Lucian Blaga” Cluj – Napoca,  Ioana Marchidan & Arcadie Rusu – coregrafi, Dragoș Muscalu – actor-colaborator al Teatrului „Nottara” – Bucuresti, Horia Suru – actor&regizor, Andrei Cozlac – asist. univ. drd. la Universitatea de Arte George Enescu Iași, Vlad Logigan – profesor asociat la UNATC București, a jucat rolul principal în filmul Nuntă în Basarabia. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează