Tinereţea îndrăzneşte la „3 pentru Arad”

0

Primul proiect înscris la capitolul “Arad 2020. Cetate Culturală”  în cursa “3pentruArad”  aparţine unei tinere arhitecte care abia va împlini 23 de ani la începutul lunii mai.

Ştefana Iaschevici îşi doreşte să îmbogăţească peisajul socio-cultural şi urbanistic al Aradului prin amenajarea unei reţele de centre care să ofere activităţi culturale, sociale şi recreaţionale în principal pentru tineret, dar unde vor fi bineveniţi toţi arădenii. În opinia tinerei candidate, proiectul său este o etapă importantă în dezvoltarea şi schimbarea mentalitatii publice a întregului oraş, ca parte a strategiei culturale la nivel local pentru anul 2020.

Vă invităm să studiaţi proiectul „Centru Cultural pentru Tineret” şi  CV-ul Ştefanei Iaschevici accesând site-ul 3pentruarad.societateavie.ro. Tot aici, din 20 martie 2012 puteti susţine candidaţii şi proiectele lor prin vot online.

Echipa „3 pentru Arad

———————————————————-

3 pentru Arad

Societatea civilă, cetăţenii în majoritatea lor, au transmis în repetate rânduri clasei politice semnale de insatisfacţie şi propuneri de schimbare. Vrem şi noi înnoirea cu profesionişti a politicii şi administraţiei. De aceea, căutăm trei candidaţi, trei consilieri locali proveniţi din societatea civilă.

Citeste mai multe pe 3pentruarad.societateavie.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează