Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Ziua Internațională a Cărții

0

Ziua de 23 aprilie înseamnă carte, dragoste și primăvară la Timișoara pentru că e ziua în care în toată lumea se sărbătorește Ziua Internațională a Cărții.

Sant Jordi Pag. 1

La Barcelona, evenimentul este cunoscut sub numele Sant Jordi și în această zi, femeile oferă bărbaților cărți, iar bărbații oferă în schimb, trandafiri. Duminică, 23 aprilie, vom aduce din nou acest obicei și în orașul de pe Bega.

Pe durata întregii zile de 23 aprilie, între orele 10:00 și 20:00 vă așteptăm la Casa Artelor (Timisoara, Strada Augustin Pacha Nr. 8) pentru un mix cultural: lansări de carte, lecturi, ateliere pentru copii și adulți, teatru, dans, muzică, pictură, premii și multe alte surprize.

Între invitații speciali se numără scriitorul francez Grégory Rateau, poetul român Marin Mălaicu Hondrari, autorul Robert Tari, scriitorul român Tudor Crețu sau poetul sârb Slavomir Gvozdenovici.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să ne bucurăm împreună de o duminică “ca la carte”! ”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.