TIMIȘOARA: Zilele Porților Deschise ale Asociației culturale Noua Acropolă

0

Zilele Porților Deschise ale Asociației culturale Noua Acropolă

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită sâmbătă, 25 iulie 2015, și duminică, 26 iulie 2015, să participați la Zilele Porților Deschise în cadrul cărora vom organiza proiectul ECO-SOPHIA.
Locul de desfășurare: sediul Asociației Culturale Noua Acropolă, str. 1 Decembrie 1989, nr. 82, Timișoara

În momentul actual, când se vorbeşte despre ecologie, deseori, omul este scos din ecuaţie. Noua Acropolă consideră că multe dintre problemele cu care se confruntă lumea actuală şi-ar găsi soluţii dacă s-ar realiza şi o ecologizare eficientă a fiinţei umane.

În cadrul atelierelor Arta renașterii interioare, 7 metode de ecologizare a lumii emoționale și 5 minute de Filosofie, vom propune câteva răspunsuri la această problemă esenţială și vom identifica unele soluții filosofice practice pentru îmbunătățirea vieții individului şi a societăţii.

unnamed
Programul evenimentului:

Sâmbătă, 25 iulie
16:00-18:00: 5 minute de Filosofie
Creează-ţi propria păpuşă! (atelier de croitorie pentru copii)
Frumosul este ecologic (atelier de pictură pe basorelief)

18:00-19:00: 7 metode de ecologizare a lumii emoţionale
Atelier de confecţionare de obiecte din materiale reciclabile

19:00-20:00: Arta renaşterii interioare (workshop)
Atelier de reciclare şi confecţionare a hârtiei

20:00-21:00: Reprezentaţie teatrală: Momo și hoții de timp
21:00: Moment artistic muzical: Muzică bună şi prieteni filosofi

Duminică, 26 iulie
10:30-12:00: 5 minute de Filosofie
Frumosul este ecologic (atelier de pictură pe basorelief)
Creează-ţi propria păpuşă! (atelier de croitorie pentru copii)

11:00-12:00: 7 metode de ecologizare a lumii emoţionale
Atelier de confecţionare de obiecte din materiale reciclabile

12:00-13:00: Arta renaşterii interioare (workshop)
Atelier de reciclare şi confecţionare a hârtiei

13:00-13:30: Moment artistic: Interpretare de poezie persană

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează