TIMIȘOARA: Vernisaj „Mai presus de datorie”, Galeria Helios

0

Marti, in data de 10 ianuarie 2017, la ora 18:30 va avea loc inaugurarea expozitiei “Más allá del deber” (“Mai presus de datorie”) la Galeria Helios. Vernisajul aduce in prim plan nu doar impactul diplomatiei de ieri, dar si o stare de reflexie asupra rolul diplomatiei de azi, si de maine.

mai-presus-de-datorie

In deschidere vom avea deosebita placere de a ne bucura de prezenta domnului Silviu Rogobete, prof. univ. dr. al Universitatii de Vest si fost Consul general al Romaniei in Africa de Sud, a doamnei Luciana Friedmann, presedintele Comunitatii Evreiesti din Timisoara, si a membrilor Corpului consular din Timisoara.
De asemenea, invitatii vor avea posibilitatea de a-si exprima parerea asupra diplomatiei in scris.

Intrarea este libera iar expozitia va fi amplasata pe durata 10-24 ianuarie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.