Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Trei zile dedicate designului contemporan și modei vintage la Harababura Vintage Fair 2020

0

Între 21 și 23 februarie ne reîndrăgostim de arta locală la Harababura Vintage Fair. O comunitate de artiști contemporani și colecționari de vechituri vă așteaptă de vineri până duminică, între orele 14:00 și 20:00, la Bastionul Maria Therezia, între galeria Calpe și fostul Jazzissimo. Intrarea va fi liberă.

Aproximativ 25 de expozanți se anunță a fi prezenți în cadrul evenimentului multicultural. Categoriile de produse sunt variate și cuprind aranjamente din plante sau din macrameuri, creme și loțiuni de îngrijire, piese de mobilier mid-century, cărți și reviste, accesorii și piese vestimentare.

Harababura Vintage Fair este locul unde vechiul devine prețios contemporan. Expozanții de vintage pregătesc piese vestimentare specifice aniilor ’70, ’80 și ’90, precum și colecții de muzică pe vinil și CD.

Programul zilelor de sâmbătă și duminică include selecții muzicale din partea unor invitați speciali. Ziua de sâmbătă are tematica „Girls Takeover” cu D.lia, Florita, Mitsubitchi, Noemi, Silvana și skeutadittaleur. Duminică, prietenii de la “L­­aunmomentdat” se alătură petrecerii cu flo’, Larrybwoy, Riot199, Ulises și Who:ratio. Genurile de muzică includ disco, boogie, tropical și house.

Harababura a luat naștere în 2017, ca o platformă online de fotografie și fashion sustenabil. Obiectivul principal fiind de promovare a unui comportament responsabil de consum în industria retail. În prezent, Harababura colaborează cu designeri, fotografi și fotomodele din Timișoara pentru a realiza proiecte editoriale, care încurajeză un stil de viață sustenabil, conectat cu natura și cu noi înșine.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să urmăriți pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/194625818590761/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.