TIMIȘOARA: START la înscrierile la cea de-a 7-a ediţie a Festivalului de Arte Vizuale „ManyFest”

0

Asociaţia culturală AT4T are plăcerea de a anunţa startul înscrierilor la cea de-a 7-a ediţie a Festivalului de Arte Vizuale „ManyFest”, care va avea loc între 20 și 30 august 2013, în Timișoara.

manyfest logo 2013

Cele 3 secțiuni de anul acesta sunt: Fotografie, Scurt-Metraj, Grafică, în două grupe de vârstă: 14-18 ani și 19-24 de ani.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor de înscriere în festival este 27 iulie.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere și conceptul ediției actuale pe site-ul nostru at4t.org/manyfest/editia-actuala/ si aici: www.facebook.com/ManyFestFestivalulArtelorVizuale

Pentru restul informațiilor despre festival, precum şi pentru înscrieri, contactați-ne pe adresa de e-mail contact@at4t.org

manyfest

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează