TIMIȘOARA: spectacol special pus în scenă de copii hipoacuzici

0

De la copii pentru copii. La Timișoara, Ziua Copilului continuă cu un spectacol special pus în scenă de copii hipoacuzici 

Motto: “Cel puțin jumătate din fericirea de pe lume se datorează prieteniei” – Aristotel

Asociaţia Audiosofia anunţă finalizarea primei etape a proiectului “Joc şi culoare cu măştile călătoare”. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Asociaţia “Corabia Prieteniei” din Timişoara, cu sprijinul “Fundaţiei Pentru Comunitate” şi MOL România.

Cele două Asociații au decis să marcheze momentul printr-un eveniment special. Astfel, în premieră, în data de 12 iunie, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara vor urca opt copii hipoacuzici purtători de implant cohlear sau de aparate auditive convenţionale, alături de doi copii cu auz normal, în spectacolul cu măşti intitulat “Jocul prieteniei”.

corabia_12 iunie

La realizarea acestui spectacol au contribuit trei voluntari profesionişti, care pe parcursul a 15 săptămâni au derulat un program de dramaterapie menit să le dezvolte copiilor capacitatea de exprimare a emoţiilor, să le îmbunătăţească strategiile de comunicare de orice natură şi să îi înveţe munca în echipă.

“Vrem ca toţi copiii implicați în proiect să se bucure de experienţe pozitive, să-şi dea frâu liber imaginaţiei, să-şi crească stima de sine şi să fie valorizaţi în grup şi în comunitatea din care fac parte”, a declarat președintele Asociației Audiosofia, medic primar ORL, Alexandra Neagu.

Vă aşteptăm la acest spectacol inedit în care veţi puteţi desluşi teme de larg interes precum prietenia, prejudecăţile, discriminarea, autocunoaşterea, valorizarea, bucuria de a trăi. Veniţi alaturi de copii pentru a descoperi jocul, prietenia şi farmecul copilariei!

audiosofia

Pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/events/1596323183961688/

Pentru mai multe informații privind activitățile și proiectele Asociaţiei

Audiosofia, vă rugăm vizitați www.audiosofia.org.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează