Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: spectacol special pus în scenă de copii hipoacuzici

0

De la copii pentru copii. La Timișoara, Ziua Copilului continuă cu un spectacol special pus în scenă de copii hipoacuzici 

Motto: “Cel puțin jumătate din fericirea de pe lume se datorează prieteniei” – Aristotel

Asociaţia Audiosofia anunţă finalizarea primei etape a proiectului “Joc şi culoare cu măştile călătoare”. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Asociaţia “Corabia Prieteniei” din Timişoara, cu sprijinul “Fundaţiei Pentru Comunitate” şi MOL România.

Cele două Asociații au decis să marcheze momentul printr-un eveniment special. Astfel, în premieră, în data de 12 iunie, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara vor urca opt copii hipoacuzici purtători de implant cohlear sau de aparate auditive convenţionale, alături de doi copii cu auz normal, în spectacolul cu măşti intitulat “Jocul prieteniei”.

corabia_12 iunie

La realizarea acestui spectacol au contribuit trei voluntari profesionişti, care pe parcursul a 15 săptămâni au derulat un program de dramaterapie menit să le dezvolte copiilor capacitatea de exprimare a emoţiilor, să le îmbunătăţească strategiile de comunicare de orice natură şi să îi înveţe munca în echipă.

“Vrem ca toţi copiii implicați în proiect să se bucure de experienţe pozitive, să-şi dea frâu liber imaginaţiei, să-şi crească stima de sine şi să fie valorizaţi în grup şi în comunitatea din care fac parte”, a declarat președintele Asociației Audiosofia, medic primar ORL, Alexandra Neagu.

Vă aşteptăm la acest spectacol inedit în care veţi puteţi desluşi teme de larg interes precum prietenia, prejudecăţile, discriminarea, autocunoaşterea, valorizarea, bucuria de a trăi. Veniţi alaturi de copii pentru a descoperi jocul, prietenia şi farmecul copilariei!

audiosofia

Pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/events/1596323183961688/

Pentru mai multe informații privind activitățile și proiectele Asociaţiei

Audiosofia, vă rugăm vizitați www.audiosofia.org.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.