TIMISOARA: Simpozion de psihologie … ortodoxa

0

Stiai etimologia psiho-stiintelor? Psyche=suflet in greaca si latina. Pe 8 iunie, iti fac program in TM.

Sursa si mai multe informatii: catalin.petru.ro

Etimologia lui psiho- vine din psyche, care inseamna atat in latina cat si in greaca, suflet. Ori ca mergem inspre psiho-logie, stiinta sufletului cica, sau psiho-terapie, sau boli-psihiatrice, ale sufletului, nu e ciudat sa vezi inventii umane recente (stiinte chiar :) ), ce spun ca se ocupa cu o notiune ce le cam depaseste? Sufletul!

Asta e unul dintre argumentele pentru care Biserica nu trebuie sa se schimbe atat de rapid precum vrem noi. Pentru ca ea exact de asta se ocupa, de nevoile sufletului. Nevoi care de mii de ani sunt aceleasi, ori ca umblam in caruta, ori in BMW. Gandeste-te putin la ideea asta!

Pe 8 iunie, iti fac program in TM. Oameni de valoare, simpozion fain de psihologie ortodoxa.

simpozion-psihologie-ortodoxa-timisoara-2013-universitatea

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează