Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Seara binelui în comunitate, eveniment cu ocazia lansării ediţiei a II-a a revistei În Bine

0

Un nou eveniment dedicat creşterii şi dezvoltării comunităţii timişorene are loc  vineri, 17 ianuarie 2020, de la ora 18.00, la Incuboxx (Calea Circumvalaţiunii, nr. 2, Timișoara) cu ocazia lansării celui de-al doilea număr al revistei “În Bine”. În Bine este un proiect de antreprenoriat social care contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale.

Oamenii dau viaţă oraşului prin acţiunile lor zilnice şi proiectele în care se implică. Oraşul devine o formă de manifestare a personalităţii şi preocupării lor, el se lasă modelat, proiectat, schimbat sau înfrumuseţat. Ne-am întrebat care sunt proiectele care transformă oraşul nostru şi cum putem multiplica binele? transmit organizatorii.

Participanții la eveniment vor avea șansa să cunoască oameni implicați, organizații și proiecte cu impact major asupra comunității. Evenimentul este potrivit pentru orice persoană care crede în puterea binelui, în contribuţie şi colaborare.

Accesul la eveniment este gratuit şi se realizează completând formularul de înscriere https://forms.gle/b5B6cVy6xvg4ogvs5, dar numărul de locuri este limitat.

Seara binelui în comunitate” aduce oamenii împreună. Într-un panel moderat de Alina Niţa îşi vor spune povestea trei asociaţii : Asociaţiei “Acasă în Banat”, “Prin Banat” şi “De-arhitectura” şi vom descopera impactul clubului de voluntariat creat de elevii de la  Liceul Teoretic « William Shakespeare «. Invitaţii speciali ai serii sunt Mirela Oprea, consilier filantropic şi Eli Neicuţ, creatoarea primului canal de Youtube despre Voluntariat din România. De asemenea, vor fi prezenţi în sală şi reprezentanţi ai altor organizaţii locale cu care invitaţii pot intra în contact şi voluntarii ediţiei: Radu Ticiu, Ana Munteanu şi Oana Romocea.

Cei prezenți vor primi gratuit la finalul evenimentului al doilea număr al revistei În Bine, având ocazia să citească în premieră poveștile culese. Ulterior, revista va putea fi găsită în diverse locuri din oraș (cafenele, librării, restaurante).

Materialele pot fi citite după lansare și pe site-ul www.inbine.ro

Link spre evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/769875866757266/

În Bine” este un proiect al SUNTEM VOLUNTARI SRL., start-up cofinanțat din proiectul „Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați – SMART Start Up”. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.