Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: SABOTAGE 2019 se întoarce pentru ediția a 7-a

0

SABOTAGE 2019 se întoarce pentru ediția a 7-a

Între 27 și 28 septembrie, SABOTAGE va prezenta un festival internațional de muzică electronică la Timișoara. Două nopți de concerte experimentale, show-uri live, DJ și video proiecții, într-un peisaj industrial, la noul club Saccade (Str. Gheorghe Lazăr nr. 9).

Ediția a 7-a va aduce pe scenă două dintre cele mai interesante personaje a scenei EBM (Electronic Body Music), care s-au materializat din Olanda și anume Identified Patient și Stallion’s Stud live.

În prezent, muzica lui Identified Patient a înregistrat o creștere puternică, fiind foarte apreciat pe scena din Rotterdam, unde umple ringurile de dans și totodată și cele din Europa. Stilul său infuzează o energie imensă, transpusă în producțiile proprii, la fel de fluidă ca și în mixurile lui. Identified Patient are un sunet de marcă, reprezentativ, care se deplasează între ariile experimentale a genurilor techno și acid. Nu de mult, a câștigat atenția caselor de producție internaționale  –  Common Thread, Pinkman și Brokntoys.  Aceste case au devenit platforme pentru hit-urile lui. De la aqua-jujitsu la războaie, Identified Patient nu cunoaște nici o restricție a genurilor muzicale.

Stallion’s Stud s-a născut din pasiune pentru muzica electronică experimentală post-punk, cultura „DIY” și ritmurile drummachine-urilor. Un proiect inițiat în 2018 de către co-fondatorul radio-ului Red Light Radio, Hugo van Hejiningen, împreună cu Identified Patient. Rezultatele sunt incontestabil de întunecate și de amețitoare, datorită fostului cântăreț punk Hugo, care susține un flow de vocaluri și versuri răsucite. Producțiile lor au fost lansate prin casa de discuri Artificial Dance al lui Interstellar Funk.

Programul festivalului va începe de la ora 23:00, fiind împărțit pe două nopți tematice. Prima noapte va fi dedicată concertelor experimentale, iar a doua, muzicii EBM și post-punk. Concertele experimentale vor fi susținute de artiștii bucureșteni, MGCH și Scoro.

Scoro este proprietarul casei de discuri Orgone Dealers. De aproape 10 ani, este prezent pe scena bucureșteană de muzică electronică. Seturile lui sunt de-a dreptul experimentale și psihedelice, fiind realizate cu ajutorul casetelor audio. De asemenea, pe lista de invitați locali se vor număra Alur Duvaal, Mi-tzu și Virgil.

Abonamentele se pot găsi online pe website-ul KOMPOSTOR, fiind 100 în valoare a 40 de lei. Acestea se găsesc aici ➡ https://www.kompostor.ro/10542

Pentru mai multe informații, vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/events/354811055474498/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.