Timisoara: Premiera spectacolului de teatru “ORA NOASTRĂ”

0

Premiera spectacolului de teatru “ORA NOASTRĂ”

În ziua de marți – 10 iunie 2014, ora 17.00

La Teatrul Național „Mihai Eminescu” Timişoara- Sala Studio „Uțu Strugari”

(Timisoara, Str. Marasesti Nr 2, Et V) 

DSCF5928

Un proiect inițiat și coordonat de Asociaţia Culturală “Pentagon”, realizat în parteneriat cu Teatrul Național „Mihai Eminescu” Timişoara și Casa de Cultură a Studenților Timișoara.

Spectacol realizat împreuna cu foarte tinerii membri ai trupei de teatru „În Pom Junior”. Din distribuție fac parte: Daria Guștere, Ana Reus, Maia Klimay, Daria Păteanu, Mihnea Fleșeriu, Rareș Roată, precum și Mircea Ionuț Pandele în rolul coregrafului și Ana Maria Pandele Andone în rolul profesoarei de teatru.

Intrarea la spectacol este gratuită şi reprezintă o şansă minunată de a vedea cum se naşte magia şi cum timpul îşi pierde cursul cu ajutorul unor copii și adolescenţi plini de entuziasm şi talent.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează