Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA Prelegere filosofică: Pericolele rasismului

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită miercuri, 15 februarie 2017, de la ora 18:30, să participați la o prelegere filosofică intitulată Pericolele rasismului.

Prezintă: Monica VARGA

Loc de desfășurare: Centrul Multifuncțional Bastion, str. Hector nr. 4 – Bastionul Maria Theresia, corp C

Pericolele_rasismului

Cum arată viitorul spre care ne îndreptăm?
Să fie oare o societate dinspre care adie briza eliberatoare a Renașterii sau o destinație care pare din ce în ce mai întunecată?
A reușit omul contemporan, posesor și utilizator al unora dintre cele mai rafinate dispozitive, să-și depășească limitele psihologice care au generat atâta suferință pe lungul drum al istoriei familiei umane?

Vă invităm să punem sub lupa inteligenței rasismul și să descoperim cauzele, consecințele sociale și modalitățile prin care poate fi prevenit sau combătut acest fenomen.

Din cuprins:

  • Rasismul, produs al modernității
  • De ce se luptă oamenii?
  • Rasismul, un alt simptom al contaminării
  • Educație pentru Toleranță
  • Spre o Conviețuire nouă

Intrarea este liberă.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.