@Timișoara: Pictează Calendarul aztec, interpretează-l şi ia-l acasă!

0

Vă invităm la un atelier de pictură pe basorelief având ca temă Calendarul aztec – despre timp şi destin.

  • Fii gata de îmbarcare, fă cunoştinţă cu simbolurile precolumbiene din mini-expoziţia de reproduceri arheologice după opere cu o vechime de circa 3.500 de ani;
  • Descoperă conceptele-cheie ale civilizaţiei aztece despre om, viaţă, moarte, destin, virtute şi idealuri;
  • Pictează şi descifrează simbolurile Calendarului aztec, o sculptură ceremonială de 35 de tone, sinteză a cunoştinţelor ştiinţifice, filosofice, etice şi religioase proprii.
  • Revenind din această odisee, află caracteristicile propriului caracter şi predispoziţiile acestuia, conform zilei de naștere calculate după calendarul aztec.

Curs_pictura

Atelierul include:
1. Aspecte teoretice:

* Istoria popoarelor precolumbiene, cu vizionarea unei mini-expoziţii de basoreliefuri;
* Mitologie şi simbolism aztec;
* Descifrarea calendarului aztec.

2. Aspecte practice:

* Tehnică de pictură pe basorelieful Calendarul aztec;
* Interpretarea calendarului aztec;
* Calculul zilei de naștere conform calendarului aztec și descoperirea semnificației acesteia.

Programul atelierului este după cum urmează:

* Sâmbătă, 6 decembrie, între orele 10.00 – 17.00: Calendarul aztec şi Războiul Înflorit – omul faţă în faţă cu el însuşi
* Duminică, 7 decembrie, între orele 10.00 – 17.00: Calendarul aztec şi Timpul – omul faţă în faţă cu destinul

Atelierul este contra cost. Vino cu un prieten şi beneficiezi de o reducere de 20% din preţ. Studenţii şi elevii beneficiază de o reducere de 20%.

Locul desfăşurării atelierului este sediul Asociaţiei Culturale Noua Acropolă: str. 1 Decembrie, nr. 82, Timişoara.

Toate materialele sunt puse la dispoziţie de organizatori. Basoreliefurile pictate vor fi păstrate de participanţi. Fondurile strânse vor fi direcţionate spre susţinerea activităţilor de voluntariat civic, educaţional şi cultural, organizate de asociaţie.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, sună la numărul de telefon 0730 930 808 sau scrie-ne pe email:na-timisoara@noua-acropola.ro (mailto:na-timisoara@noua-acropola.ro)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.