Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: O călătorie cu 14 opriri printre marile idei filosofice ale omenirii

0

Asociația Culturală Noua Acropolă te invită într-o călătorie printre marile idei filosofice ale omenirii.

Biletul de participare este dorința proprie de a-ți lărgi orizontul prin:
… a-ţi cunoaşte personalitatea şi potenţialul,
… a învăţa să-i înţelegi pe ceilalţi şi să convieţuieşti armonios,
… a înțelege legile istoriei şi rolul tău în parcursul acesteia.
Data de începere:
  • 3 octombrie, ora 18:30 (în Timişoara). Locul de desfăşurare: str. Timotei Cipariu nr. 5, ap. 2 (zona Maria).

„Pachetul turistic” include următoarele obiective:
  • Cunoaște-te pe tine însuți, unde vei „vizita”: INDIA milenară, TIBETUL mistic, Viaţa morală în EGIPTUL antic, CHINA lui Confucius, INDIA în timpul lui Siddharta Gautama Buddha, ALEXANDRIA şi ROMA în vremea lui Plotin. Două dintre cele mai importante obiective sunt: ETICA atemporală şi conceptul celor ŞAPTE PRINCIPII din Om şi Univers.
  • Omul și societatea, pe care le vom descoperi însoţiţi de Platon, Marcus Aurelius, Epictet şi Seneca.
  • Omul și istoria; ne vom îndepărta de planul apropiat, îndreptându-ne spre Timpul COSMIC, teoria Logosului platonic şi istoria viitoare, vom cunoaşte TRECUTUL nostru şi vom discuta despre NOILE FORME civilizatorice.
Călătoria va dura 14 săptămâni, cu o frecvenţă săptămânală.
afis_CI

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.