Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Nocturna MustVin în ROST @incubator107. VEZI PROGRAMUL!

0

 Incubator107 timișoara revine săptămâna aceasta cu o Nocturnă voioasă, într-un loc colorat din Piața Libertății, în ROST, în zi de vineri, 25 octombrie, la ora 21 fix. Se pregătesc atelierele de toamnă, cântările, decorurile, activitățile, într-un cuvînt, Nocturna MustVin.

nocturna timisoara incubator 2013

Vă invităm să gustați alături de noi din atelierele proaspăt culese. Începem cu atelierul de time management, unde punctualitatea se premiază, și ne îndreptăm încet, dar sigur spre poveştile cu şi despre vin. Cu așa inspirație intrăm în atelierul de scriere creativă, Vocissime personajissime, apoi în cel de măști și de noduri de cravată, pentru ca în final să devenim muzicali și să încercăm un instrument inedit: drâmba.

Ne plac serile cu cântec, invitații noștri fiind Erika Ada, care ne va cânta melodii dragi ei, cunoscute și dragi și nouă, iar apoi, cu noaptea în cap, ne bucurăm cu toții de o cântare la drâmbă cu Noni.

Activități, jocuri, concursuri și proiecții se tot coc de o vreme încoace pentru ziua de vineri. Sunteți așteptați la Nocturna MustVin, vinerea asta, cu merinde la voi să vă țină energici, cu 10 lei pentru energia proiectului, cu rost de bună dispoziție și (re)vedere.

program Nocturna MustVin

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.