TIMIȘOARA: Nocturna cu barbă @incubator107. VEZI PROGRAMUL!

0

Sâmbăta asta, 23 noiembrie, de la ora 21 începe Nocturna cu barbă, ultima nocturnă incubator107 Timișoara de anul acesta. Sunteți așteptați cu toții în ROST (strada Lucian Blaga, nr.3), curioși de domenii noi de explorat, dar și de muzică bună.

Programul cuprinde prezentarea unor viitoare ateliere mai ample: trecem prin kyudo (arta tragerii cu arcul japonez), pictură pe pietre, arta și pedagogia circului, grafologie, yoga și câteva ateliere frumoase de iarnă, ce ne pregătesc puțin de pe acum de sărbători. Începutul se vrea cu proiecții, finalul este cu dans.

La mijloc de Nocturnă, îl avem invitat cu un moment muzical deosebit și plin de imaginație pe Mădălin Luca. Ne bucurăm de concertul FOLKLORTRONIK, un one man show care îmbină sound-uri şi ritmuri electronice cu  un instrument tradițional, naiul.

Nu uitați să aduceți merinde să vă țină energici și 10 lei pentru fondul proiectului. Incubatorul pregătește bărbi pentru nebărboși și alte surprize. Mai multe detalii pe www.facebook.com/Incubator107Timisoara.

PROGRAM:

21.00: Proiecții video

22.00: Kyudo cu Corneliu Nicoară

22.30: Yoga cu Avi

23.00: Grafologie cu José Miguel Viñals

23.30: Concert Mădălin Luca (electro & nai – FOLKLORTRONIK)

00.00: Pietre vii cu Mihalcea-Suru Adrian

00.30: Arta și pedagogia circului cu Imi și Uca

1.00: Atelierele iernii croșetate cu Raluca Iov

1.30: Ornamente din fructe pentru sărbători cu Mr. Ursy

2.00: Etno funk party

afiș Nocturnă

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.