TIMIȘOARA: Nocturna cu barbă @incubator107. VEZI PROGRAMUL!

0

Sâmbăta asta, 23 noiembrie, de la ora 21 începe Nocturna cu barbă, ultima nocturnă incubator107 Timișoara de anul acesta. Sunteți așteptați cu toții în ROST (strada Lucian Blaga, nr.3), curioși de domenii noi de explorat, dar și de muzică bună.

Programul cuprinde prezentarea unor viitoare ateliere mai ample: trecem prin kyudo (arta tragerii cu arcul japonez), pictură pe pietre, arta și pedagogia circului, grafologie, yoga și câteva ateliere frumoase de iarnă, ce ne pregătesc puțin de pe acum de sărbători. Începutul se vrea cu proiecții, finalul este cu dans.

La mijloc de Nocturnă, îl avem invitat cu un moment muzical deosebit și plin de imaginație pe Mădălin Luca. Ne bucurăm de concertul FOLKLORTRONIK, un one man show care îmbină sound-uri şi ritmuri electronice cu  un instrument tradițional, naiul.

Nu uitați să aduceți merinde să vă țină energici și 10 lei pentru fondul proiectului. Incubatorul pregătește bărbi pentru nebărboși și alte surprize. Mai multe detalii pe www.facebook.com/Incubator107Timisoara.

PROGRAM:

21.00: Proiecții video

22.00: Kyudo cu Corneliu Nicoară

22.30: Yoga cu Avi

23.00: Grafologie cu José Miguel Viñals

23.30: Concert Mădălin Luca (electro & nai – FOLKLORTRONIK)

00.00: Pietre vii cu Mihalcea-Suru Adrian

00.30: Arta și pedagogia circului cu Imi și Uca

1.00: Atelierele iernii croșetate cu Raluca Iov

1.30: Ornamente din fructe pentru sărbători cu Mr. Ursy

2.00: Etno funk party

afiș Nocturnă

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează