Timișoara: Manu Digital, confirmat la ediția a patra de Launmomentdat în parc 2019

0

Între 7 și 9 iunie, la Timișoara se sărbătorește muzica electronică. În cadrul ediției a patra de “Launmomentdat în parc”, un concept de festival care aduce comunitatea împreună pentru a descoperi artiști și muzicieni, organizat în Parcul Poporului. Pe lista de invitați sunt confirmați deja Raphael Top-Secret și Sassy J, iar acum, Manu Digital.

Creator de ritmuri, basist și producător specializat în Reggae, Manu Digital este activ în muzică de mai bine de 15 ani. Originar din Franța, el a lucrat îndeaproape cu mulți artiști consacrați, cum ar fi Alborosie, Beenie Man, Bounty Killer, Biga Ranx și Babylon Circus.

Manu Digital împărtășește iubirea sa pentru muzica reggae prin intermediul paginilor web Digital Sessions sau Back Inna Days, unde inspiră milioane de fani zi de zi. Primul său album solo „Digital Pixel” a ieșit la suprafață în 2016 și i-a câștigat mai mult de 80 de concerte în Europa. În 2018, a lansat mult așteptatul vinil „Digital Kingston Session”, precum și al doilea album „Bass Attack”.

Recomandăm: https://www.youtube.com/watch?v=FbzXkOVs_UU

Launmomentdat în parc 2019“ este un proiect desfășurat în cadrul Sezonul România-Franța 2019. Pentru a fi la curent cu programul complet al festivalului, vă rugăm să urmăți pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1011725575703651/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.