Timișoara: Magie și Alchimie în Renaștere

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită marți, 27 februarie 2018, de la ora 18:30, să participați la o prelegere filosofică intitulată Magie și Alchimie în Renaștere.

Prezintă: Laurențiu PLĂCINTĂ

Loc de desfășurare: Timișoara, Centrul Multifuncțional Bastion, str. Hector nr. 4 – Bastionul Maria Theresia, corp C

Cum ajungem la cunoașterea autentică prin păienjenișul de informații care ne sufocă? Cum facem diferența între adevăr și superstiție? Care este scopul adevărului și la ce ne folosește acesta?

Vă invităm marți, 27 februarie, de la ora 18:30 la Centrul Multifuncțional Bastion pentru a căuta răspunsuri la aceste întrebări printre exemplele renascentiștilor care au fost preocupați de Știința Vieții, în cadrul prelegerii filosofice Magie și Alchimie în Renaștere.

Din cuprinsul prelegerii amintim:

  • Ev mediu și Renaștere

  • Științele în perioada medievală

  • Redescoperirea vechilor științe: Magie și Alchimie

  • Giordano Bruno – mag și alchimist

  • Alchimia Sufletului.

Mai multe informații prin e-mail la: na-timisoara@noua-acropola.ro.
Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.