Timişoara intră în festival!

0

Peste 24 de ore Timişoara intră în festival! 

Timp de 9 zile, FEST-FDR2012 transformă oraşul într-o adevărată capitală a artei. Spectacole de teatru, de teatru-dans, work-shop-uri, expoziţii,  muzică, conturează un eveniment de anvergură dedicat comunităţii, şi, în acelaşi timp, pune Timişoara pe harta culturală europeană.

Spectacolele vor avea loc în patru locaţii  de interior – Sala Mare a Teatrului Naţional, Sala 2, Studio 5 şi Sala de balet a Operei Naţionale Române, şi două locaţii exterioare – Piaţa Victoriei şi Parcul Civic, lângă Sala 2.

Biletele la spectacolele din festival pot fi achiziţionate de la agenţiile Teatrului Naţional, Agenţia „Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, în Parcul Civic, sau online, de pe  unde, în egală măsură, se pot găsi informaţii despre secţiunile şi evenimentele programate în perioada 5-13 mai.

Vă reamintim că spectacolele de stradă incluse îin secţiunea Outdoor sunt cu accesul liber al publicului.

PROGRAMUL Festivalului European al Spectacolului Timișoara, 5-13 MAI 2012

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează