Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Începe Harababura Vintage Fair în weekend

0

A patra ediție de Harababura Vintage Fair are loc în weekendul acesta, 25-27 septembrie, la Timișoara, în curtea noului spațiu Faber (Str. Peneș Curcanul 4-5). Evenimentul reunește sub același cer designeri și antreprenori creativi, care activează în domenii diferite, pe de-o parte design interior, grafic, produs, vestimentar; pe de alta cultura vintage și viniluri. Programul se desfășoară începând cu ora 14:00, iar intrarea este liberă.

Ediția de toamnă se anunță a fi cea mai mare de până acum. Aproximativ 30 de expozanți sunt confirmați a participa la eveniment, printre care Abru Green (designer produs), Agnes Brown (designer vestimentar), Amandine (linocut print), Alexandru Ghencea (student Facultatea de Arte și Design Timișoara), Artipic (designer accesorii), Artizana (designer bijuterii), Atelier Bobar (decorațiuni interior), Atelier Francois (design produs), Ceramiceanu (ceramică), Cristina Lazăr (designer vestimentar), Cusut cu meșteșug (artizan), De la Irina (produse naturiste), Feel the fashion (design reciclat), House of Botticia (atelier de creație vestimentară), L’arlesienne (produse naturiste), L’aura (designer bijuterii), Ludic (atelier de creație vestimentară), Lun (designer bijuterii), Mă ghindesc la tine (artizan), Sandra Chira (designer vestimentar), Simona Albu (designer accesorii din piele), Orfevru (designer bijuterii), Pur. Clothing (atelier de creație vestimentară), Reminiscent of (producător de lumănări), Sabine (designer bijuterii), Umai (design interior), Teodora Moț (atelier de creație vestimentară), The Secret Garden (platformă de publicații independente) Vinylcourt (viniluri) și Woodescu (design interior).

Programul cuprinde selecții de muzică și târg de viniluri. Sâmbătă și dumincă, are loc o nouă sesiune de “Girls Takeover”, împreună cu reprezentantele sexului frumos Ank47, Noemi, Larisa, Jinx, skeutadittaleur și Mini Zucchini. Genurile de muzică sunt variate, de la boogie, tropical și disco, la house, liquid și breakbeat.

Evenimentul este organizat de Harababura Vintage în colaborare cu Launmomentdat și Faber.

Pentru siguranța tuturor se vor respecta toate măsurile de protecție impuse de lege. Vă rugăm să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru, purtând masca de protecție și păstrând distanța de cel puțin 1,5 m. Pentru mai multe informații, va rugăm să consultați pagina evenimentului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.