Timisoara: Grand Festival concert caritabil / vineri, 31 Mai

0

Grand Festival ( concert caritabil)  vineri, 31 Mai, ora 14 : 00 in campusul Colegiului National Banatean.

Daca esti elev in judetul Timis si aerul de vacanta te-a cuprins si pe tine, te asteptam VINERI 31 MAI 2013 incepand cu ora 14:00 in campusul Colegiului Banatean la cel mai mare eveniment din an!

Iata cu ce te asteptam:

CONCERT CARITABIL
Cele mai talentate persoane de varsta noastra vor canta in scopul strangerii de fonduri pentru Spitalul de Copii. Concertul incepe la ora 14:30 iar la fiecare jumatate de ora se schimba solistul sau trupa! Solistii si trupele sunt: MANASIA ANDREEA, ALEX CALETEAN, LAVINIA SANDA & her BAND, PETRE BUNGET SI MAN GRATIAN.

TARG DE OBIECTE SI PRODUSE
Daca vrei sa cumperi un obiect sau sa gusti un produs home-made in timp ce asculti concertul, „vanzatorii” iti vor face o oferta pe care nu o poti refuza…

CUPA V.I.P.
Toata lumea se stie pe Facebook si toata lumea crede ca e cunoscut… Noi te facem VIP cu acte in regula! Inscrie-te pe grupul „V.I.P.” de pe Facebook, cheama cat mai multi prieteni la targ si poti castiga titlul si cupa care-ti atesta calitatea de „elev popular”. Tot ce trebuie sa faci este sa le spui prietenilor chemati de tine sa-ti rosteasca numele la intrare. Persoana a carui nume se va afla cel mai mult pe lista de la intrare, castiga! Iar presa va fi acolo…

+ multe alte concursuri cu premii!

BILETUL DE INTRARE la eveniment costa 5 RON iar incasarile se vor dona Spitalului de Copii.

Grupul V.I.P. 2013: https://www.facebook.com/groups/520204631379111/
Event facebook: https://www.facebook.com/events/254403008036199/?ref=25

 

buuun (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează