Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timisoara: Grand Festival concert caritabil / vineri, 31 Mai

0

Grand Festival ( concert caritabil)  vineri, 31 Mai, ora 14 : 00 in campusul Colegiului National Banatean.

Daca esti elev in judetul Timis si aerul de vacanta te-a cuprins si pe tine, te asteptam VINERI 31 MAI 2013 incepand cu ora 14:00 in campusul Colegiului Banatean la cel mai mare eveniment din an!

Iata cu ce te asteptam:

CONCERT CARITABIL
Cele mai talentate persoane de varsta noastra vor canta in scopul strangerii de fonduri pentru Spitalul de Copii. Concertul incepe la ora 14:30 iar la fiecare jumatate de ora se schimba solistul sau trupa! Solistii si trupele sunt: MANASIA ANDREEA, ALEX CALETEAN, LAVINIA SANDA & her BAND, PETRE BUNGET SI MAN GRATIAN.

TARG DE OBIECTE SI PRODUSE
Daca vrei sa cumperi un obiect sau sa gusti un produs home-made in timp ce asculti concertul, „vanzatorii” iti vor face o oferta pe care nu o poti refuza…

CUPA V.I.P.
Toata lumea se stie pe Facebook si toata lumea crede ca e cunoscut… Noi te facem VIP cu acte in regula! Inscrie-te pe grupul „V.I.P.” de pe Facebook, cheama cat mai multi prieteni la targ si poti castiga titlul si cupa care-ti atesta calitatea de „elev popular”. Tot ce trebuie sa faci este sa le spui prietenilor chemati de tine sa-ti rosteasca numele la intrare. Persoana a carui nume se va afla cel mai mult pe lista de la intrare, castiga! Iar presa va fi acolo…

+ multe alte concursuri cu premii!

BILETUL DE INTRARE la eveniment costa 5 RON iar incasarile se vor dona Spitalului de Copii.

Grupul V.I.P. 2013: https://www.facebook.com/groups/520204631379111/
Event facebook: https://www.facebook.com/events/254403008036199/?ref=25

 

buuun (1)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.