Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Festivalul “Launmomentdat în parc” va reveni în Parcul Poporului în perioada 8-10 iunie 2018

0

Festivalul “Launmomentdat în parc” va reveni în Parcul Poporului în perioada 8-10 iunie 2018. Programul va fi bogat în concerte, ateliere, expoziții, spectacole de teatru, proiecții de film și tehnologie între orele 12:00  și 23:00. Intrarea va fi liberă.

Launmomentdat în parc se află la ediția a treia și reunește nume sonore internaționale și naționale pe trei scene de concert – scena Amazon, Safari și Tropical. Sub umbrela generoasă a muzicii electronice, evenimentul adăpostește mai multe subgenuri: de la indie pop, synth pop, la electronica, house, disco, techno, reggae, bass și dub.

Scena Amazon (principală) prezintă concerte live din partea unor artiști și trupe internaționale și naționale. Scopul acestei scene este de a promova compoziția artistică locală, alături de artiști internaționali. Programul include atât concerte live cu trupe, cât și concerte electronice cu DJ, jam sessions, DJ sets, colaborări spontane (b2b) și experimente muzicale.

Scena Safari aparține grupului intitulat Dubapest Hifi, fiind primul proiect de soundsystem reggae din Ungaria. Grupul muzical este format din doi selectori – Jahfar și Captain Midnite, împreună cu Babystep la microfon, având un sistem de 20 kilowati. Proiectul îmbină stilurile roots, reggae, dub, stepper și new digital. Selectia lui Jahfar este considerată mai profundă și mai spirituală, cea a lui Midnite este mai dansantă, iar a lui Babystep promovează mesaje despre iubire și pace. Această combinatie oferă un spectru larg asupra muzicii reggae, având ca obiectiv unirea oamenilor prin muzică.

Scena Tropical reunește iubitorii de viniluri. Publicul este invitat să descopere muzică alături de trei invitați speciali Mihu, Silvana & OCVCP. Tot aici, Viniloteca va pregăti colecțiile de plăci pentru vânzare. Conceptul a luat naștere în 2015, fiind rezultatul pasiunii de o viață al timișoreanului Emil Biebel (Fondator Rock ‘n’ Rolla) făță de muzică și plăcile de vinil.

Festivalul Launmomentdat în parc functionează ca o platformă de promovare a tinerilor muzicieni, compozitori, DJ, instrumentiști, fotografi, videografi, artizani, artiști plastici sau multimedia. Primele două ediții au însemnat un real succes, fiind prezente la eveniment peste 3.000 de persoane în 2016, respectiv 5.000 în 2017.

Urmăriți-ne și pe Facebook: www.facebook.com/events/222381828319769/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.