Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Festivalul Launmomentdat în parc caută artiști!

0

Launmomentdat în parc va pregăti un spațiu de expoziție pentru cei mai talentați artiști vizuali din România. Parcul Poporului este din nou gazda festivalului “Launmomentdat în parc”.  Cel mai vechi parc al Timișoarei se va transforma într-o platformă de promovare a artei contemporane locale. Aici, vom avea oportunitatea de a intra în vorbă cu artiștii actuali ai orașului nostru, de a înțelege arta într-un context mai puțin formal și  de a descoperi tehnici noi.

Pop Up Store-ul este o colaborare dintre The Secret Garden și Harababura Store. Acesta va avea un număr maximum de 30 de particicipanți. Organizatorii au lansat apelul de înscriere pentru artiștii doritori să-și expună lucrările în parc.

Primul pas către înscriere va fi aplicarea online completând până în data de 20 mai, fomularul de mai jos:

https://goo.gl/forms/fLPCGmeFtRiPwDMu2

Organizat sub forma unei expoziții colective, ideea din spatele evenimentului Pop Up Store / launmomentdat în parc este de a aduce împreună artiști din diferite domenii, precum ceramică, design, ilustrație, modă și hand made. Programul acestuia se va desfășura între 8 și 10 iunie, în intervalul orele 12:00 și 18:00, iar intrarea va fi liberă.

Programul Launmomentdat în parc este bogat în concerte, spectacole, teatru, film, selecții de muzică, viniluri, biciclete și multe alte surprize frumoase. Astfel, cei care vor vizita Parcul Poporului în perioada celor trei zile, au oportunitatea de a pleca acasă cu suveniruri unicate și amintiri plăcute.

Pentru a fi la curent cu expozițiile de artă din cadrul festivalului Launmomentdat în parc, urmăriți evenimentul, aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.