Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMISOARA: Festivalul de Teatru pentru Copii şi Tineri

0

 “COPIL ÎN EUROPA” Ediţia a V-a – Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineri

 5 si 6 Iunie 2013

În sala de spectacole a Teatrului “Merlin” Timişoara

Bulevardul Regele Carol I (Bulevardul Tinereţii), nr. 3

În  zilele de 5 si 6 Iunie 2013, Asociaţia Culturală “Pentagon” va fi gazda celei de-a VI-a ediții a Festivalului Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineri “Copil în Europa”.

Vom bate gongul miercuri, 5 iunie, la ora 13.00 iar joi, 6 iunie, evenimentul va demara la ora 11.00; in ambele zile activitatile vor dura pana seara, in jurul orei 18.30.

În cadrul festivalului,  trupele invitate vin să-şi prezinte aptitudinile dramatice şi artistice.

Au fost invitate să se înscrie pentru preselecţie trupe de copii şi tineri, atât dintre cele care au mai participat la ediţiile anterioare, cât şi noi venite.

De asemenea, s-au înscris si  one man/woman show- uri, monoloage, scheci-uri, festivalul  incluzând atât trupe de liceu, cât şi o secţiune junior şi mixtă.

În timpul acestor două zile participanţii nu se vor bucura doar de spectacole reuşite, ci şi de ateliere de teatru susţinute de profesionisti in diverse arte ale apectacolului din România. Mai mult decât atât, organizatorii au pregătit activităţi şi întâlniri „informale”, unde toţi amatorii de teatru se pot cunoaşte mai bine şi se pot relaxa.

Juriul va fi format, deasemenea, din profesionişti: actori, regizori şi cronicari, precum: dl. Conf. Dr. Ştefan Andrei Darida, dl. Doru Maniu, dl. Laurenţiu Nistorescu s.a.m.d.

Intrarea la spectacolele ce vor avea loc în sala Teatrului „Merlin” este gratuită şi reprezintă o şansă minunată de a vedea cum se naşte magia şi cum timpul îşi pierde cursul cu ajutorul unor adolescenţi plini de entuziasm şi talent.

copil in europa

Notă:

Detalii si informatii puteti obtine la numarul de telefon 0740 151 623 sau, va stau la dispozitie pe site-ul nostru: www.ac-pentagon.ro, pe pagina:  www.ac-pentagon.ro/index.php/festivalul-de-teatru-copil-in-europa-3/101-festivalul-de-teatru-pentru-copii-si-tineret-copil-in-europa-6

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.