TIMISOARA: Festivalul de Teatru pentru Copii şi Tineri

0

 “COPIL ÎN EUROPA” Ediţia a V-a – Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineri

 5 si 6 Iunie 2013

În sala de spectacole a Teatrului “Merlin” Timişoara

Bulevardul Regele Carol I (Bulevardul Tinereţii), nr. 3

În  zilele de 5 si 6 Iunie 2013, Asociaţia Culturală “Pentagon” va fi gazda celei de-a VI-a ediții a Festivalului Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineri “Copil în Europa”.

Vom bate gongul miercuri, 5 iunie, la ora 13.00 iar joi, 6 iunie, evenimentul va demara la ora 11.00; in ambele zile activitatile vor dura pana seara, in jurul orei 18.30.

În cadrul festivalului,  trupele invitate vin să-şi prezinte aptitudinile dramatice şi artistice.

Au fost invitate să se înscrie pentru preselecţie trupe de copii şi tineri, atât dintre cele care au mai participat la ediţiile anterioare, cât şi noi venite.

De asemenea, s-au înscris si  one man/woman show- uri, monoloage, scheci-uri, festivalul  incluzând atât trupe de liceu, cât şi o secţiune junior şi mixtă.

În timpul acestor două zile participanţii nu se vor bucura doar de spectacole reuşite, ci şi de ateliere de teatru susţinute de profesionisti in diverse arte ale apectacolului din România. Mai mult decât atât, organizatorii au pregătit activităţi şi întâlniri „informale”, unde toţi amatorii de teatru se pot cunoaşte mai bine şi se pot relaxa.

Juriul va fi format, deasemenea, din profesionişti: actori, regizori şi cronicari, precum: dl. Conf. Dr. Ştefan Andrei Darida, dl. Doru Maniu, dl. Laurenţiu Nistorescu s.a.m.d.

Intrarea la spectacolele ce vor avea loc în sala Teatrului „Merlin” este gratuită şi reprezintă o şansă minunată de a vedea cum se naşte magia şi cum timpul îşi pierde cursul cu ajutorul unor adolescenţi plini de entuziasm şi talent.

copil in europa

Notă:

Detalii si informatii puteti obtine la numarul de telefon 0740 151 623 sau, va stau la dispozitie pe site-ul nostru: www.ac-pentagon.ro, pe pagina:  www.ac-pentagon.ro/index.php/festivalul-de-teatru-copil-in-europa-3/101-festivalul-de-teatru-pentru-copii-si-tineret-copil-in-europa-6

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează