TIMIȘOARA: Descoperă filosofia printr-o serie de prelegeri filosofice!

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită în fiecare zi de marți, începând cu 7 iulie 2015, să participați la o serie de prelegeri filosofice cu titlul Descoperă Filosofia!

Locul de desfășurare: Cafeneaua AMBASADA, strada Anton Seiller nr. 2, Timișoara

DESCOPERĂ FILOSOFIA și actualitatea ideilor atemporale esențiale pentru ființa umană, explorând teme precum TIMPUL, DESTINUL, IUBIREA, BENEFICIILE FILOSOFIEI ÎN MANIERĂ CLASICĂ în cadrul a 4 conferințe extrase din Cursul de introducere în Filosofie și Psihologie, care va începe în 14 septembrie, de la ora 19:00. Participanții vor putea beneficia de reduceri la cursul din această toamnă.

7 iulie, ora 19:00
Destin sau liber arbitru
Prezintă: Laurențiu Lancea
14 iulie, ora 19:00
Iubirea platonică
Prezintă: Iulia Pantelimon

21 iulie, ora 19:00
Timp istoric. Timp psihologic. Timp cosmic
Prezintă: Robert Szepesi

28 iulie, ora 19:00
Importanța unei școli de filosofie pentru omul contemporan
Prezintă: Laurențiu Plăcintă

Intrarea este liberă.
Pentru informaţii și înscrieri:
Telefon: 0744 635 490
E-mail: na-timisoara@noua-acropola.ro

Afis Descopera filosofia TM - MIC

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează