TIMIȘOARA: Descoperă filosofia printr-o serie de prelegeri filosofice!

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită în fiecare zi de marți, începând cu 7 iulie 2015, să participați la o serie de prelegeri filosofice cu titlul Descoperă Filosofia!

Locul de desfășurare: Cafeneaua AMBASADA, strada Anton Seiller nr. 2, Timișoara

DESCOPERĂ FILOSOFIA și actualitatea ideilor atemporale esențiale pentru ființa umană, explorând teme precum TIMPUL, DESTINUL, IUBIREA, BENEFICIILE FILOSOFIEI ÎN MANIERĂ CLASICĂ în cadrul a 4 conferințe extrase din Cursul de introducere în Filosofie și Psihologie, care va începe în 14 septembrie, de la ora 19:00. Participanții vor putea beneficia de reduceri la cursul din această toamnă.

7 iulie, ora 19:00
Destin sau liber arbitru
Prezintă: Laurențiu Lancea
14 iulie, ora 19:00
Iubirea platonică
Prezintă: Iulia Pantelimon

21 iulie, ora 19:00
Timp istoric. Timp psihologic. Timp cosmic
Prezintă: Robert Szepesi

28 iulie, ora 19:00
Importanța unei școli de filosofie pentru omul contemporan
Prezintă: Laurențiu Plăcintă

Intrarea este liberă.
Pentru informaţii și înscrieri:
Telefon: 0744 635 490
E-mail: na-timisoara@noua-acropola.ro

Afis Descopera filosofia TM - MIC

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează