Timisoara, capitala culturala?

0

Municipiul Timişoara îşi va depune candidatura pentru a deveni capitală culturală a Europei în 2021, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea.

Flavius Boncea a afirmat că în 2021 va fi rândul României, din nou, pentru a avea o capitală culturală a Europei, Ministerul Culturii urmând să organizeze o competiţie între oraşe pentru a stabili cine va obţine acest titlu. „Ministerul Culturii va anunţa competiţia naţională pentru a determina ce oraş va fi capitala culturală europeană în 2021 , iar în momentul în care se va anunţa această competiţie noi ne vom depune candidatura. În 2021 vine din nou rândul României să aibă o capitală culturală”, a spus Boncea.

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează