Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMISOARA: Atelierul de film: un ghid practic în arta filmării

0

Invitație la “Atelierul de film: un ghid practic în arta filmării”Pelicula Culturală organizează în ultimele două weekenduri din luna aprilie un Atelier de film, care își propune să facă o introducere generală în arta filmării.

Atelierul vine în întâmpinarea pasionaților de filmare, celor care au un DSLR acasă dar nu știu cum să-l folosească, celor care lucrează în ONGuri sau au mici afaceri (hand-made artists, graficieni, desenatori, muzicieni, creatori de modă, psiho-terapeuţi, etc.) și vor să-și promoveze activitatea altfel decât prin fotografie, precum și tuturor minților creative dornice să cunoască un nou domeniu interesant, dar inaccesibil, până acum în Timișoara.

atelier PC-01

“Am inițiat acest proiect îndrăzneț cu mai multă încredere atunci când în echipa noastră s-au alăturat trei oameni cu o experiență remarcabilă în domeniu, poate cea mai tare echipa pe care o are Timișoara în acest moment: regizorul şi producătorul Florin Iepan, profesorul universitar Gheorghe Șfaițer și directorul de imagine Cristian Ilea.” a declarat Nicoleta Ciocov, vice-președinte Pelicula Culturală.

Atelierul se dorește o combinație de teorie şi practică, cu exemplificări concrete și muncă în echipă.

“Ne interesează în primul rând nevoilor cursanților, astfel încât sesiunile vor fi modelate pe așteptările și interesele celor prezenți. Fiind o primă încercare de acest fel este un test pentru noi şi suntem curioși să vedem dacă orașul nostru chiar duce lipsă de ateliere creative pe film sau e doar reflexia dorinţelor şi pasiunilor noastre.” a declarat Elisabeta Varga președintele Asociației.

Dacă cererea e mare și dacă se dorește mai mult decât un Atelier de film există deschidere pentru organizarea de cursuri pentru avansați, cu specializări recunoscute și acreditate la nivel național.

“Până atunci însă vă oferim două weekenduri pline de informații prețioase, posibilitatea de a primi feedback la ideile și proiectele personale și mai ales accesul la experienţa şi cunoştinţele a trei oameni care lucrează în domeniu de o viață și care vă pot răspunde tuturor curiozităților și nelămuririlor în ceea ce privește arta filmării.” au declarat organizatorii.

Dacă vreţi să învățați cum să alegeți povestea, cum să pregătiţi structura filmului, care sunt cele mai bune tehnici de încadratură, decupaj, montaj şi multe altele, vă invităm să aflaţi mai multe informaţii despre atelier accesând www.facebook.com/PeliculaCulturală sau contactându-ne pe e-mail betty@peliculaculturala.ro sau nicoleta@peliculaculturala.ro.

Atelierul se va organiza pentru un minim de 10 și maxim 20 de persoane, iar participarea se face pe bază de înscriere.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.