Teo Milea concerteaza la Festivalul Bega Bulevard din Timisoara

0

Teo Milea va concerta vineri, 6 septembrie, de la ora 20.00, în cadrul Festivalului Bega Bulevard, “pe clape albe … şi negre”, într-un ambient special şi plin de culoare, care ne va trece cu siguranţă printr-un vârtej de stări sufleteşti: nostalgie, speranţă, bucurie şi dor.

Teo_Milea.small_Teo Milea și-a început activitatea muzicală în urmă cu 25 de ani. A trecut treptat de la improvizație la compoziție, iar în iulie 2012 a lansat primul album de compoziții proprii, material creat integral în orașul de pe Bega. Albumul, intitulat „pe clape albe…si negre“, cuprinde şapte piese şi a fost realizat alături de Andrei Kerestely.
Acest disc mă prezintă în fața publicului prin cele 7 piese ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI ”, spune Teo Milea despre primul său album.
Publicul meu nu are nevoie de o facultate de specialitate ca să-mi înțeleagă compozițiile și nici de un lexicon de muzică. Publicul îmi înțelege mesajul exact și în timp real, nu caută să descifreze ulterior ceea ce am vrut să transmit într-o oră de recital. Muzica mea este o muzică direcționată, cu efect instant”, adaugă pianistul.
Dupa ce anul trecut şi-a susținut recitalul la comandamentul NATO de la Bruxelles, Teo Milea a fost invitat de Ministerul Agriculturii să concerteze în februarie la Nurnberg, ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice, la care participă peste 90 de ţări.  În luna iunie recitalul ”Pe clape albe…și negre” a fost prezentat publicului la sediul Institutului Cultural din București, în cadrul Nopții Institutelor Culturale.

Vă invităm aşadar la un spectacol prezentat de un muzician de excepţie, care reuşeste în egală măsură să farmece publicul şi să ridice improvizația la nivel de compoziţie.

Muzica-i un leac de suflet!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează