Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Electronic Beats Club Night la Timișoara

0

Telekom Electronic Beats împreună cu Launmomentdat organizează vineri, 13 decembrie, o petrecere inedită la Hostel Costel. Evenimentul începe la ora 23:00, avându-i ca și invitați pe 33.10.3402 – rezidentul clubului Drugstore din Belgrad, Phuong Dan – rezidentul Golden Pudel din Hamburg, Alur Duvaal – DJ rezident pentru petrecerile Launmomentdat din Timișoara.

Biletele se pot găsi la intrare, fiind în valoare a 40 de lei. Hostel Costel se află pe strada Sfetca Petru nr. 1. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați pagina evenimentului, aici.

Biletele online sunt disponibile la preț promoțional pe platforma Kompostor.

33.10.3402 este numele de scenă a lui Nenad Markovic, un muzician notoriu și versatil din Serbia, care a lansat multe producții la casele de discuri ESP, Institute, Kunstkopf și Internajonal. Recent acesta a lansat patru piese hipnotizante la casa olandeză Second Circle (Sublabel Music from Memory).

http://soundcloud.com/33-10-3402-nd-b-mkc

Phuong-Dan este antropolog cultural, fotograf și un DJ renumit din Hamburg. De mai bine de un deceniu este rezident și gazda clubului Golden Pudel, iar de peste zece ani oganizează petrecerile Gatto Musculoso, unde a împărțit pupitrul cu artiști de seamă, precum Beppe Loda, Vladimir Ivkovic, Tolouse Low Trax șamd. Această listă este departe de a fi completă, dar evidențiază gustul personal al lui Phuong-Dan și gama muzicală a seturilor lui. El are un stil mai eclectic și nu se limitează la un anumit gen sau la o anumită epocă. Phuong-Dan explorează lumea întreagă a muzicii electronice, de la tehnologia underground contemporană, la synth-minimal, post-punk, pop, experimental, EBM, krautrock și disco.
https://soundcloud.com/phuong-dan

Alur Duvaal, originar din Timișoara, caută să aducă un plus de valoare scenei locale. DJ rezident atât pentru Launmomentdat, cât și pentru Sabotage, demersul său muzical este să atragă atenția asupra laturii melancolice a genului techno. Seturile lui sunt o combinație de ritmuri întunecate și hipnotice, modelate elegant pentru a incita publicul la dans.
https://soundcloud.com/alurduvaal

Proiect realizat în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.