Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEEN FEST, competiția pentru titlul de LICEUL ANULUI

0

Vineri, 11 mai, dimineața de la ora 8:00 ia start cea de a 6-a ediție TEEN FEST, competiția pentru titlul de LICEUL ANULUI.

Prima probă va fi cea de sport (fotbal) și va avea loc la Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”. Aici vor concura liceele din GRUPA A, și anume: Grupul Școlar „Gheorghe Lazăr” Pecica, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad, Grupul Scolar Industrial „Aurel Vlaicu” Arad și Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal” Arad.

A doua zi, sămbătă, 12 mai, cu începere de la ora 14:30, va avea loc proba de CROS, linia de pornire fiind platoul din fața Primăriei. Aici vor participa liceele din ambele grupe (grupa A – menționate mai sus, respectiv GRUPA B: Grupul Şcolar de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, Colegiul Economic Arad și Grupul Școlar „Sava Brancovici” Ineu).

Restul probelor vor avea loc între 17 și 18 mai, de la ora 10:00 la Atrium Mall, despre care veți afla în timp util pe site-ul ARQ.ro .

În ultima zi, pe data de 18 mai, Asociația EDUCATIO și ARED îi invită pe toți cei care au participat la TEEN FEST în acești ani – fie că erau concurenți, profesori, făceau parte din galerii sau, pur și simplu, din public – în La Mouche Studio, la o petrecere aniversară „6 ani de TEEN FEST” (vezi evenimentul pe facebook: www.facebook.com). Muzica va fi oferită de trupa Daniel’s Band.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.