TEEN FEST, competiția pentru titlul de LICEUL ANULUI

0

Vineri, 11 mai, dimineața de la ora 8:00 ia start cea de a 6-a ediție TEEN FEST, competiția pentru titlul de LICEUL ANULUI.

Prima probă va fi cea de sport (fotbal) și va avea loc la Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”. Aici vor concura liceele din GRUPA A, și anume: Grupul Școlar „Gheorghe Lazăr” Pecica, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad, Grupul Scolar Industrial „Aurel Vlaicu” Arad și Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal” Arad.

A doua zi, sămbătă, 12 mai, cu începere de la ora 14:30, va avea loc proba de CROS, linia de pornire fiind platoul din fața Primăriei. Aici vor participa liceele din ambele grupe (grupa A – menționate mai sus, respectiv GRUPA B: Grupul Şcolar de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, Colegiul Economic Arad și Grupul Școlar „Sava Brancovici” Ineu).

Restul probelor vor avea loc între 17 și 18 mai, de la ora 10:00 la Atrium Mall, despre care veți afla în timp util pe site-ul ARQ.ro .

În ultima zi, pe data de 18 mai, Asociația EDUCATIO și ARED îi invită pe toți cei care au participat la TEEN FEST în acești ani – fie că erau concurenți, profesori, făceau parte din galerii sau, pur și simplu, din public – în La Mouche Studio, la o petrecere aniversară „6 ani de TEEN FEST” (vezi evenimentul pe facebook: www.facebook.com). Muzica va fi oferită de trupa Daniel’s Band.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează