TEDx Youth la Timisoara 19-20 noiembrie 2011

0

Vești bune de la Timișoara! Am aflat de la motivonti.ro ca pe 19 şi 20 noiembrie 2011 în Timişoara are loc TEDxYouth cu 15 invitati, 10 workshop-uri şi surprize, party-uri!

Tariful este super-avantajos! 138 RON, dar cine se înscrie până pe 15 noiembrie are reducere 50%! Deci 69 RON pentru două zile super-inspiraţionale!

Intra pe motivonti.ro ca sa vezi cine vine la TEDxYoth Timisoara!

Sursa imagine: tedxtimisoara.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează