Teatrul misteriilor in Grecia antica vine la Timisoara, 10 noiembrie 2012

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita sambata, 10 noiembrie 2012, ora 11:00, la prelegerea filosofica intitulata Teatrul misteriilor in Grecia antica.

Conferentiar: prof. Ivo IVANOVICI
Loc de desfasurare: Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran”,
Bd. Vasile Parvan, nr. 4A

Asociatia culturala Noua Acropola va invita la o conferinta care dezvaluie misterul transmutariiprovocate omului de tragediile antice, vorbeste despre DestinLiber Arbitru si despre puterile latente din om, puteri pe care acesta le descatuseaza pe drumul implinirii propriei meniri.

Conferinta va fi sustinuta de prof. Ivo Ivanovici, directorul si fondatorul Noii Acropole din Romania.

Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0744 635 490
Email: 

Taxa de participare: 4 lei

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează