Targul Kilipirim se deschide vineri, 1 iulie 2011, pe faleza cazinoului din Constanta

0

A cincea editie de vara a Targului Kilipirim se deschide vineri, 1 iulie 2011, pe faleza cazinoului din Constanta. Evenimentul aduce pentru Constanteni, lecturi alese la discounturi de pana la 70% fata de pretul de librarie.

Pentru editia de vara, Kilipirim a pregatit un numar record de edituri romanesti si straine ce vor fi acompaniate de muzica si produse de sezon, pentru cititori diversi, mici si mari.

Humanitas, Polirom, Nemira, Editura Trei, Corint si Multicart propun beletristica clasica si cele mai noi titluri recunoscute la nivel international. Curtea veche vine cu o gama larga de carte de autocunoastere si dezvoltare personala. Carte de spiritualitate si ezoterism veti gasi la editura Herald iar enciclopedii documentare va propune cea mai longeviva editura romaneasca, editura Univers care anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari cu titlul Civilizatii Mayase.

Pentru cei pasionati de calatorii, gastronomie si cunoastere, editurile Aquila, House of Guides si Litera le ofera ghiduri turistice, harti, atlase si carti de bucate.

In ton cu vacanta, Kilipirim a pregatit o oferta bogata de carti pentru copii de la editurile Girasol, Prut si Corint,  completata si de o gama de jucarii la preturi usoare de vara.

 

Boutique-ul  de accesorii asteapta turistii cu propuneri de frumoase amintiri de la malul marii: semne de care, carti postale si reclame vintage pe suport de metal, ceasuri desteptatoare,  seturi magneti si notesuri cu un design care va va duce cu gandul la vacanta.

 

Albume de arta, arhitectura si design precum si albume de cultura urbana si fashion ale celor mai prestigioase edituri straine:Taschen, Penguin, Random House, Hachette, Frechmann si Ullmann veti putea achizitiona doar pe perioadatargului la preturi speciale.

Targul Kilipirim va fi deschis zilnic in perioada 01iulie -7 august 2011, cu un program de vizitare intre orele 10:00 si 24:00

Asadar luati-va avant catre Kilipirim! Preturi mici, briza inclusa!

Sursa: comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează