Targ de Primăvara la Arad 9 -26 aprilie 2011

0

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Arad organizează Târgul de Primăvară  în perioada 9 -26 aprilie 2011.

Vizitatorii Târgului de Primăvară vor putea cumpăra ouă încondeiate, flori, decoraţiuni, icoane, jucării, obiecte de anticariat şi antichităţi, cozonaci, dulciuri şi alte produse de sezon..

În cadrul Târgului de Primăvară vor fi puse la dispoziţia comercianţilor 35 de căsuţe care vor fi instalate pe platforme în faţa Primăriei şi str. Romul Veliciu.

Comercianţii interesaţi să participe la Târgul de Primăvară se pot înscrie în perioada 31 martie – 4 aprilie 2011, la Serviciul Relaţii cu Publicul. Locurile vor fi atribuite solicitanţilor în limita disponibilului, în ordinea numerelor de înregistrare a cererilor pentru care se emite acordul prevăzut de HCLM nr.9/2011.

Cererile-tip vor fi însoţite de autorizaţiile de funcţionare cu viza pe anul 2011, conf Legii 359 / 2004 şi OUG 44 /2008,  sau, după caz, de copii după actele doveditoare pentru desfăşurarea legală a activităţii comerciale, conf.Legii 31/1990 republicată. La cerere se va ataşa lista produselor comercializate şi fotografii ale produselor, în format electronic sau pe suport de hârtie. Cererile cu documente incomplete vor fi descalificate.

Sursa: Primaria Arad.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează