Tabara de pictura in vara la Eforie Nord

0

Arbex Art Decor te invita in tabara de pictura Hobby Art 

Daca iti place sa pictezi si vrei sa petreci 8 zile alaturi de alti pasionati de pictura, relaxandu-te activ si bucurandu- te de asistenta de specialitate a unui profesionist in domeniu, inscrie- te la tabara de pictura Hobby Art editia de vara! 

afisr

O noua experienta frumoasa ne asteapta in aceasta vara.  Va fi a 10-a editie a taberei de pictura Hobby Art pe care-o vom desfasura in apropierea marii! In aceste 10 editii am petrecut momente pline de inspiratie alaturi de oameni frumosi, am contemplat frumusetea din jurul nostru si am incercat s-o redam in culorile mintii noastre, am ras, am mai descoperit cate ceva despre noi si ne-am facut prieteni dragi pe care ne face placere sa-i revedem in tabere sau sa- i intalnim la expozitii de pictura. Cu cei mai multi dintre ei ne intalnim an de an, in editiile de vara sau de iarna, chiar in ambele de multe ori.

Perioada: 21- 29 iunie 2014

  • locatia va fi pensiunea Roxana din Eforie Nord, o pensiune de 3 stele, cazare in camere duble cu baie proprie, pensiunea are o curte si terasa spatioasa pentru activitatile noastre
  • instructorul artistic este Tudor Francu– instructorul artistic al taberelor Hobby Art din 2009
  • grupul de lucru este format din maxim 12 participanti care au depasit stadiul de initiere in pictura
  • pret integral 1680 lei (include pensiune completa, acces la workshop si activitatile de grup) sau varianta economica cu demipensiune, 1440 lei . Persoanele care au mai fost in cel putin o tabara Hobby Art vor beneficia de reducere 50 lei.

Inscrierea se realizeaza prin completarea si trimiterea formularului de inscriere  si trimiterea lui pe acelasi email, precum si achitarea unui avans de 200 lei.

Programul pentru fiecare serie, detaliile de organizare deplasare ( daca va fi cazul) precum si recomandarile noastre privind materialele de pictura necesare, vor fi trimise pe email doar persoanelor participante.

Avantaje si oportunitati

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe blogul dedicat taberei si vor avea posibilitatea sa fie expuse in Galeria de Arta de pe site-ul http://www.arta-inramarii.ro//.
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam in fiecare primavara.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul propriu: 20% la colectiile de baza de rame de tablou 
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiati de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare

Va asteptam! Mai sunt cateva locuri! Acestea se completeaza in ordinea inscrierilor!

Mai multe detalii si inscrieri pe tabarapictura

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează