Tabara de engleza la Cambridge cu Shakespeare School (16-19 ani)

0

Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Cambridge. Programul este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani si se desfasoara in campusul Colegiului Ridley Hall al prestigioasei universitati Cambridge.

Programul de vara cuprinde (inclus in PRET):

 • Cursuri de limba engleza – 30 de ore de curs (15h/saptamana) la Ridley Hall College, in grupuri internationale de maxim 15 studenti
 • Testare initiala pentru incadrarea in grupe corespunzatoare
 • Certificat de absolvire curs si raport de evaluare a progresului
 • Materiale de studiu pe toata perioada cursului
 • Pensiune completa: 3 mese pe zi
 • Cazare – 14 nopti in campusul studentesc Ridley Hall College, in camere duble sau single
 • 2 excursii de o zi (de exemplu: Londra, Oxford, Warwick Castle, Stratford-upon-avon, Windsor, etc)
 • Activitati recreative si sportive: punting pe raul Cam, bowling, tenis, lectii de salsa, British sports, cluburi de conversatie, cricket, baschet, drama workshops, inot, volei, karaoke si multe altele!
 • Transfer aeroport Heathrow- Cambridge- Heathrow
 • Card studentesc si acces la toate facilitatile scolii
 • Asigurare medicala, de bagaje, de anulare
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza

Perioada: 12-26 august 2012
Durata: 2 saptamani

Termen limita pentru inscriere: 1 martie 2012 (in limita locurilor disponibile)

Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa!

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si  pentru inscriere,  vizitati www.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la 021/230.20.06, 0744 314 437.

 

Website: www.shakespeare-school.ro

Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool


Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente. Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri pregătitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Din septembrie 2006, Shakespeare School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).

Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează