Subcarpati la Plai

0

Am deschis poarta intre curtea din spatele blocului si gradina bunicilor. Am adus laolalta tineri mai tineri si tineri mai batrani si i-am invatat sa-si dea mana. Am amestecat entuziasmul si veselia de pe strada cu intelepciunea si bunul simt din ograda. Un spatiu liber si creativ, PLAI a devenit un adapost pentru toti aceaia dornici sa priveasca si dincolo de gard, fie autohton, fie nu.

De 6 ani incoace mijlocul lui septembrie aduce 3 zile dedicate muzicii, artei si multiculturalitatii. Fie ca vorbim de muzica din toate colturile lumii, de cai diferite de exprimare sau pur si simplu de diversitate etnica, PLAI inseamna varietate. Dornici sa dam o sansa reconcilierii dintre vechi si nou si sa cream o punte intre spatiul national si lume, PLAI a devenit locul ideal in care sa incerci ceva nou, sa inveti sa asculti dar si sa te faci auzit.

Si pentru ca baietii de la Subcarpati se pricep sa dea glas folclorului prin boxele din strada, anul acesta vor fi rezidenti PLAI cu cate un concert in fiecare zi, impartasindu-ne putin din experienta lor despre ce inseamna sa gasesti un izvor de energie pozitiva autohtona.

Detalii in comunicatul atasat si pe www.plai.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează