Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Subcarpati la Plai

0

Am deschis poarta intre curtea din spatele blocului si gradina bunicilor. Am adus laolalta tineri mai tineri si tineri mai batrani si i-am invatat sa-si dea mana. Am amestecat entuziasmul si veselia de pe strada cu intelepciunea si bunul simt din ograda. Un spatiu liber si creativ, PLAI a devenit un adapost pentru toti aceaia dornici sa priveasca si dincolo de gard, fie autohton, fie nu.

De 6 ani incoace mijlocul lui septembrie aduce 3 zile dedicate muzicii, artei si multiculturalitatii. Fie ca vorbim de muzica din toate colturile lumii, de cai diferite de exprimare sau pur si simplu de diversitate etnica, PLAI inseamna varietate. Dornici sa dam o sansa reconcilierii dintre vechi si nou si sa cream o punte intre spatiul national si lume, PLAI a devenit locul ideal in care sa incerci ceva nou, sa inveti sa asculti dar si sa te faci auzit.

Si pentru ca baietii de la Subcarpati se pricep sa dea glas folclorului prin boxele din strada, anul acesta vor fi rezidenti PLAI cu cate un concert in fiecare zi, impartasindu-ne putin din experienta lor despre ce inseamna sa gasesti un izvor de energie pozitiva autohtona.

Detalii in comunicatul atasat si pe www.plai.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.