StudentFilmWeekend / 23 iulie – 29 august 2010 Costinesti

0

Vino la Costinesti sa vezi cele mai tari filme! StudentFilmWeekend ti le prezinta intre 23 iulie – 29 august, in fiecare vineri, sambata si duminica, in zona pietonala de langa Obelisc. Intrarea libera; acces permis persoanelor peste 18 ani.
StudentFilmWeekend aduce filmul special pentru studenti, la mare, pe toata durata vacantei.
Zona va fi delimitata si special amenajata. Proiectiile vor fi insotite de multe alte surprize pentru studenti: concursuri interactive cu premii constand in cadouri oferite de catre parteneri.
Mai multe informatii pe studentfilmweekend.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează