Start la înscrierile la Festivalul de Arte Vizuale Manyfest!

0
Asociaţia AT4T are plăcerea de a anunţa startul înscrierilor la Festivalul de Arte Vizuale Manyfest, ediţia a 6-a. Perioada de înscrieri a început în 18.05.2012 şi se va încheia în 30.06.2012, iar festivalul se va desfăşura în perioada 20.08.2012-30.08.2012, la Timișoara.
Secțiunile festivalului sunt: fotografie, scurt-metraj și grafică.
Prima etapă de selecție presupune trimiterea a 2 poze, respectiv lucrări grafice sau a unui scurt-metraj, pe temă liberă, urmând ca mai apoi să se anunțe detaliile pentru etapă definitivă de selecție.
Pentru înscrieri, dar şi pentru mai multe detalii cu privire la acest festival, vizitaţi site-ul nostru: www.at4t.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează