SPOT weekend pentru ONG-uri la Timisoara

1

In zilele de 5 si 6 decembrie AIESEC Timisoara desfasoara programul SPOT weekend, una dintre initiativele de colaborare cu alte ONG-uri de tineret. Evenimentul contine traininguri  care vor avea loc la Facultatea de Drept, fiind adresate studentilor voluntari in ONG-uri.

Initiativa s-a nascut din dorinta de a accelera si eficientiza procesele organizationale ale ONG-urilor de tineri. AIESEC Timisoara va oferi participantilor o perspectiva de ansamblu asupra culturii organizationale si a mijloacelor de planificare si management. Un alt punct atins de aceste traininguri consta in identificarea nevoilor comunitatii locale, nevoi ce pot fi ameliorate prin proiectele acestor ONG-uri.

Acesta este doar primul pas in directia unei colaborari ample intre ONG-urile timisorene. Scopul este o mai buna valorificare a rezultatelor obtinute de organizatiile de tineri timisorene.
AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de tineri, prezenta în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 23.000 de membrii şi 60 de ani de existenţă. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care să aibă mai târziu impactul necesar în societate. În Timişoara AIESEC are o experienţă de 16 ani în proiecte dedicate studenţilor şi stagii internaţionale de practică.

harta-aiesec

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    AIESEC-ul e intr-adevar o organizatie care merita voluntariatul! O spun din proprie experienta. Nu vreau sa fiu negativa in cadrul unui blog atat de luminos, insa o buna parte dintre studentii nostri nu se prea implica. Acest ONG, insa, reuneste tineri de calitate care invata sa faca lucruri mari, nu doar pentru organizatie, ci si in mediul extern. Plus ca voluntariatul te face mai frumos si mai sanatos! E dovedit!:D

Comentează