Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIT & READ, târg de carte și de artă independentă

0

Prima ediție de “Sit and Read” va avea loc sâmbătă și duminică, 16 și 17 noiembrie, între orele 12:00 și 19:00, în Timișoara, la Saccade, în Piața 700, pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 9.

Sit and Read este un concept reinventat de târg de carte, care aduce laolaltă atât artiști contemporani, cât și publicații independente, internaționale și naționale, care vor prezenta timp de două zile, diferite reviste, benzi desenate, ilustrații și printuri, având ca și obiectiv promovarea artei. Accesul la târg este gratuit.

Prima zi de târg, sâmbătă, 16 noiembrie, se va încheia cu o petrecere cu DJ din Serbia și din România. Petrecerea va avea loc tot în incinta spațiului de expoziție, începând cu ora 23:00, avându-i ca și invitați speciali pe Alur Duvaal (Timișoara), brak (Belgrad), Chorbika (Belgrad) și Romansoff (București). Biletul la petrecere va costa 15 lei, iar biletele se vor putea achiziționa de la intrare.

Alur Duvaal este DJ și producător din Timișoara, încă din 2011. Acesta s-a implicat în multe proiecte muzicale dedicate genului techno. Rezident atât pentru petrecerile Launmomentdat, cât și pentru festivalul Sabotage, Alur Duvaal a căutat mereu să aducă un plus de valoare scenei locale. Stilul său infuzează ritmuri întunecate și hipnotice, modelate elegant pentru a incita publicul la dans.

Chorbika aka Jelena Stanković, este DJ, producător, interpret și organizator de petreceri din Serbia. Ea a lansat recent propria casă de discuri, denumită și Chorbika Records, unde a lansat primele EP-uri intitulate Ti i ja (Tu și eu). Jelena este foarte activă pe scena din Belgrad, iar producțiile ei reprezintă o intersecție a genului electro cu muzica dance.

brak este duo-ul format din Vladimir Jovic și Luka Crnobrnja. Pasiunea lor comună față de muzica electronică, i-a adus împreună în 2015, de când au început să exploreze adâncirea genului techno. Cei doi sunt rezidenți ai clubului KC din Belgrad și Galaksija din Pančevo, unde au lansat seria de petreceri renumite “BTCHN”. Pe lângă sunetul brut a muzicii techno, aceștia abordează și alte stiluri, precum ambiental, trip-hop, disco, house și electro.

Romansoff aka Tudor Gheorghe, este DJ, producător și colecționar de muzică din București, de mai bine de 10 ani. Influențat de micile petreceri underground din anii 2000, el pune bazele propriei case de discuri Raw Tools. O parte din producțiile lui sunt lansate prin intermediul caselor Mork (Lobster Theremin), Creme Organization, Sportiv (Cosmin TRG) și Solar Phenomena.

Pentru mai multe informații legate de program, vă rugăm să consultați paginile de Facebook a evenimentului: Sit and Read | Art and Book Fair și Sit and Read | After party.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.