ShortsUP Open Air merge la Timisoara / 30 iulie 2010

0

Filme scurte de vacanţă la ShortsUP Open Air

Un an într-o seară: vineri, 30 iulie, ShortsUP Open Air face o retrospectivă a celor mai populare scurtmetraje din sezonul 2009-2010 de ShortsUP din Bucureşti.

Vineri, 30 iulie, de la ora 20.00, la Terasa Clubului No Name, ShortsUP, cu sprijinul Vodafone România, prezintă filmele scurte la care publicul a râs şi a plâns într-un an cât alţii în zece. Cele mai populare scurtmetraje proiectate la evenimentele ShortsUP în 2009 – 2010 se întâlnesc sub cerul liber.

Dacă la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte de luna trecută selecţia au facut-o juriile internaţionale ale marilor festivaluri de film, la evenimentul de vineri, publicul (din Bucureşti) e cel care a ales, de-a lungul unui an de evenimente. Va fi un adevărat picnic urban, cu multe comedii, muzică şi o sesiune de gătit sub cerul liber gustări „de iarbă verde”.

Program eveniment:
Vineri, 30 iulie, Terasa Clubului No Name
20.00 – 22.00: Jocuri de vacanţă
20.00 – 22.00: Set de muzică jazz, acid jazz, trip hop (DJ rezident No Name)
21.00 – 22.00: Live Cooking de vacanţă cu Ama (http://amainbucatarie.blogspot.com/)
22.00 – 24.00: Cele mai populare scurtmetraje la ShortsUP în 2009 – 2010

www.shortsup.ro

ShortsUP este un proiect marca Oricum şi Feeder.ro, implementat la nivel local de Asociația Generația Responsabilă.
Generaţia Responsabilă – o organizaţie non-profit şi un instrument de sprijin social a cărei misiune este de a participa activ la dezvoltarea comunităţii prin activităţi educaţionale, sociale şi civice integrate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează