Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ShortsUP Open Air merge la Timisoara / 30 iulie 2010

0

Filme scurte de vacanţă la ShortsUP Open Air

Un an într-o seară: vineri, 30 iulie, ShortsUP Open Air face o retrospectivă a celor mai populare scurtmetraje din sezonul 2009-2010 de ShortsUP din Bucureşti.

Vineri, 30 iulie, de la ora 20.00, la Terasa Clubului No Name, ShortsUP, cu sprijinul Vodafone România, prezintă filmele scurte la care publicul a râs şi a plâns într-un an cât alţii în zece. Cele mai populare scurtmetraje proiectate la evenimentele ShortsUP în 2009 – 2010 se întâlnesc sub cerul liber.

Dacă la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte de luna trecută selecţia au facut-o juriile internaţionale ale marilor festivaluri de film, la evenimentul de vineri, publicul (din Bucureşti) e cel care a ales, de-a lungul unui an de evenimente. Va fi un adevărat picnic urban, cu multe comedii, muzică şi o sesiune de gătit sub cerul liber gustări „de iarbă verde”.

Program eveniment:
Vineri, 30 iulie, Terasa Clubului No Name
20.00 – 22.00: Jocuri de vacanţă
20.00 – 22.00: Set de muzică jazz, acid jazz, trip hop (DJ rezident No Name)
21.00 – 22.00: Live Cooking de vacanţă cu Ama (http://amainbucatarie.blogspot.com/)
22.00 – 24.00: Cele mai populare scurtmetraje la ShortsUP în 2009 – 2010

www.shortsup.ro

ShortsUP este un proiect marca Oricum şi Feeder.ro, implementat la nivel local de Asociația Generația Responsabilă.
Generaţia Responsabilă – o organizaţie non-profit şi un instrument de sprijin social a cărei misiune este de a participa activ la dezvoltarea comunităţii prin activităţi educaţionale, sociale şi civice integrate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.